Verzorging van de HIQE outdoor barefoot schoenen

Pflege der HIQE Outdoor Barfußschuhe

Ons HIQE-model is een van de beste outdoorschoenen in de wereld van blote voeten. Geen wonder, want het hoogste draagcomfort, chique design en hoogwaardige materialen maken dit model simpelweg onverslaanbaar.
Outdoorschoenen worden vaak blootgesteld aan hoge niveaus van stress tijdens actief wandelen. Daarnaast is er vocht van regen of natte oppervlakken en sterke UV-blootstelling. Met de juiste zorg gaat je HIQE lang mee en ziet hij er bijna hetzelfde uit als op de eerste dag, zelfs na vele tochten.

Openluchtschoenen op blote voeten-9

Onze HQE barefoot schoenen met mesh

De meeste van onze HIQE-modellen bestaan ​​uit een combinatie van leer en meshstof of vegan materiaal en meshstof. Het is voor iedereen meteen duidelijk dat leer verzorgd moet worden. De andere materialen zijn echter minstens zo belangrijk om lang plezier te hebben van je blote voeten schoenen. Met de juiste reiniging en onderhoud kunt u scheuren of broze plekken voorkomen.

Openluchtschoenen op blote voeten-7

Reiniging en verzorging van de netstof

Licht vuil kan eenvoudig worden verwijderd met een zachte borstel. Maar hoe ga je om met hardnekkige vlekken die niet makkelijk weg te borstelen zijn?

Gebruik heel eenvoudig een speciale reiniger die niet alleen je blotevoetenschoenen sprankelend schoon maakt, maar ook de netstof verzorgt. We raden het gebruik van huishoudelijke schoonmaakmiddelen of afwasmiddel af, omdat deze het materiaal broos kunnen maken.
Voor het reinigen en onderhouden van het netweefsel adviseren wij het volgende product van Collonil:

- SYNCARE CLASSIC verzorgingsschuim -


Als je dit verzorgende schuim regelmatig gebruikt, behoud je de elasticiteit van de netstof en voorkom je scheuren in het materiaal.

Aanbrengen gaat snel en eenvoudig: spuitbus schudden, schuim op een doek spuiten, in de stof inwerken en tegelijkertijd de vlekken verwijderen. Vervolgens laat je de verzorging intrekken en drogen. Afgewerkt!

Outdoor blote voeten schoenen-HIQE-rood

Impregnatie van het netweefsel

Hoewel onze HIQE's zijn uitgerust met een waterdicht binnenmembraan, moet u ze toch aan de buitenkant behandelen zodat ze waterafstotend zijn. Dit beschermt het bovenmateriaal zodat je je blotevoetenschoenen intensief kunt gebruiken op je volgende outdooravontuur.
Door de impregnering zijn je HIQE's niet alleen beschermd tegen binnendringend vocht, ze zijn ook vuilafstotend. Het volstaat om je blotevoetenschoenen een keer schoon te vegen als ze vuil zijn om ze weer sprankelend schoon te krijgen.
Voor impregnatie adviseren wij het product Collonil:

- Koolstof Pro -

De vegan HIQE barefoot schoenen goed reinigen en verzorgen

Het onderhoud en de reiniging van onze vegan HIQE's is kinderspel, omdat je bovenstaande producten en opstapjes voor de hele blotevoetenschoen kunt gebruiken.

Leergebieden goed reinigen en verzorgen

De meeste van onze HIQE-modellen bestaan ​​uit een mix van meshstof en leer. Afhankelijk van het model is het glad nappaleer of fluweelzacht suède. U verzorgt het leer apart volgens deze instructies:

Openluchtschoenen op blote voeten-10


We hebben ook de volgende drie modellen in de winkel die volledig van leer zijn gemaakt. Uiteraard gelden hiervoor ook de instructies voor leerverzorging. Aangezien deze HIQE's geen gaasgedeelte hebben, bespaar je jezelf de bovenstaande onderhoudsinstructies.

Veel plezier op je volgende tour met je HIQE's
Uw ZAQQ-team

Terug naar blog
1 van 3