Contact

COLOFON

Verzending:

FEN / ZAQQ GmbH

Teichstr. 11

09366 Niederdorf

Omdat wij voornamelijk aan jouw nieuwe ZAQQ schoenen werken, kun je ons bij vragen een e-mail sturen via ons contactformulier. Wij proberen binnen 24 uur te antwoorden.

Wil je ons persoonlijk spreken, dan kun je ons bereiken

Maandag tot zaterdag van 8.00 - 18.00 uur op +49 (0)341 / 350 24 858

Snelle hulp vind je hier: << Veelgestelde vragen en contact >>

Kantoor

ZAQQ GmbH
Thälmannstr. 11
06686 Leipzig-Lützen

Germany

Btw-nummer: DE265940919

Algemeen directeur: Matthias Hofmann

Handelsregister: Lokale rechtbank Stendal: HRB 28666

DISCLAIMER

Onlinegeschillenbeslechting in overeenstemming met artikel 14, lid 1 van de ODR-verordening: De Europese Commissie biedt een platform voor onlinegeschillenbeslechting (OS), dat u kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. In overeenstemming met § 36 VSBG zijn wij niet verplicht en ook niet bereid om deel te nemen aan de geschillenbeslechtingsprocedure.

Bij directe of indirecte verwijzingen naar externe websites (“hyperlinks”) die buiten de verantwoordelijkheid van de auteur vallen, zou een aansprakelijkheidsverplichting alleen van kracht worden als de auteur van de inhoud op de hoogte was en het voor hem technisch mogelijk en redelijk was om het gebruik van illegale inhoud te voorkomen. De auteur verklaart hierbij uitdrukkelijk dat op het tijdstip van het plaatsen van de links geen illegale inhoud op de gelinkte pagina's aanwezig was. Op de huidige en toekomstige vormgeving, inhoud of het auteurschap van de gelinkte/verbonden pagina's heeft de auteur geen invloed. Om deze reden distantieert hij zich hierbij uitdrukkelijk van alle inhoud van alle gelinkte pagina's die na het plaatsen van de link zijn gewijzigd. Deze verklaring is van toepassing op alle binnen het eigen internetaanbod van de auteur geplaatste links en verwijzingen, evenals op bijdragen van derden in door de auteur opgestelde gastenboeken, discussieforums, linkdirectory's, mailinglijsten en andere vormen van databanken waartoe externe schrijftoegang mogelijk is. De aansprakelijkheid voor illegale, onjuiste of onvolledige inhoud en in het bijzonder voor schade die voortvloeit uit het gebruiken of niet-gebruiken van dergelijke informatie ligt uitsluitend bij de aanbieder van de pagina waarnaar wordt verwezen, en niet bij degene die alleen maar naar de desbetreffende publicatie verwijst via links.

De auteur streeft ernaar om de auteursrechten van de afbeeldingen, grafische elementen, geluidsdocumenten, videosequenties en teksten die in alle publicaties worden gebruikt, te respecteren, afbeeldingen, grafische elementen, geluidsdocumenten, videosequenties en teksten te gebruiken die door hemzelf zijn gemaakt of licentievrije afbeeldingen, grafische elementen, geluidsdocumenten, videosequenties en teksten te gebruiken. Alle merknamen en handelsmerken die op de website worden vermeld en mogelijk door derden worden beschermd, zijn zonder beperking onderworpen aan de bepalingen van het toepasselijke merkenrecht en de eigendomsrechten van de respectievelijke geregistreerde eigenaren. De enkele vermelding van een handelsmerk betekent niet dat dit niet door de rechten van derden wordt beschermd! Het auteursrecht voor gepubliceerde, door de auteur zelf gemaakte objecten blijft uitsluitend bij de auteur van de pagina's. Elke duplicatie of gebruik van objecten zoals diagrammen, geluiden of teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan zonder toestemming van de auteur.

Contactformulier