TEAM

Het idee achter ZAQQ

U weet dit vast ook: u bent op zoek naar een cadeau of een nieuw accessoire voor uzelf of uw vrienden en u heeft specifieke ideeën over het ontwerp en de functionaliteit. Maar na urenlang zoeken moet je je realiseren dat er simpelweg niets geschikts is - te groot, te klein, te dik of te dun, te oncomfortabel, slecht gemaakt of goedkope materialen.

Als er geen producten zijn die aan uw verwachtingen voldoen, ontwikkelt u ze gewoon zelf. Zodat er geen halve maatregelen zijn, men niet afhankelijk wordt van producenten en de kwaliteit met naam kan garanderen, wordt tegelijkertijd de benodigde productie opgezet.

Vakmanschap, creatief denken, aandacht voor detail en een zwak voor design – dit wordt gecombineerd met de wil om iets bijzonders te creëren. Samen werd het merk ZAQQ opgericht.

Onze garantie voor u: perfect vakmanschap gecombineerd met uitzonderlijk design, exclusief geproduceerd in Duitsland. Waar we voor staan ​​met onze naam.

De mensen achter ZAQQ

Matthias (Diplom Kaufmann, oprichter van ZAQQ) studeerde International Management en Business Administration aan het Dublin Institute of Technology en de Universiteit van Leipzig. Sinds hij een paar jaar geleden voor het eerst schoenen op blote voeten droeg, is hij verslaafd. Matthias ontwikkelt samen met Michael de schoenmodellen en regelt de inkoop en marketing.

André (afgestudeerd bedrijfseconoom, oprichter ZAQQ) studeerde commercieel management aan de FH Worms en industrieel ingenieur aan de TU Dresden. Zijn liefde voor schoenen op blote voeten begon vele jaren geleden. André zorgt voor de productieprocessen, kwaliteitscontroles en ons zwaar materieel.

Christiane (afgestudeerde bibliothecaris en afgestudeerde bedrijfsinformaticaspecialist) behandelt liefdevol alle vragen van klanten - zowel telefonisch als per e-mail. Zij beheert de orderverwerking en de verzending van de schoenen. Heeft u vragen over onze schoenen? ze weet alles

Helena (shaft stepper master) leerde schoenproductie helemaal opnieuw. Met veel professionele ervaring en handvaardigheid kan ze onze ZAQQ-schoenen ongelooflijk snel en met perfecte kwaliteit naaien.

Andreas is onze IT-expert. Hij zorgt voor de administratie en de verdere ontwikkeling van ons online shop systeem.

Michael is een opgeleide grafisch ontwerper. Het ontwerpen van schoenzolen en het tekenen van schoenmodellen was voor hem geheel nieuw terrein. Maar hij heeft het overleefd. We werkten met hem aan 16 varianten van onze schoenzool voordat we allemaal tevreden waren en het gevoel hadden: dit is de perfecte!