Mijn barefootschoenen voor elke gelegenheid: SQY White

Meine Barfußschuhe für jede Gelegenheit: SQY White

Onze klant Valentina was al erg enthousiast over haar EXPEQ’s. Voor het zomerseizoen is ze verliefd geworden op de sportieve barefootschoen SQY White.

Bedankt voor dit mooie ervaringsbericht en veel comfortabele wandelingen met je nieuwe barefootschoenen.

 

Wil jij ons ook een bericht sturen voor publicatie?

Schrijf ons dan gerust:

we@zaqq.de 

 SQY-White-3erDBlnKU5rJQa

Als ik slechts één paar schoenen mocht hebben, zou het mijn nieuwe SQY White zijn! Deze barefootschoen heeft me absoluut overtuigd. Maar laat me bij het begin beginnen. Vorig jaar heb ik mijn eerste paar ZAQQ barefootschoenen besteld, nadat ik me grondig in het onderwerp had verdiept. Omdat ik slechts een paar schoenen wil hebben, moest het een halfhoge en vooral waterdichte wandelschoen worden die er echter niet als een outdoorschoen uitziet. Ik heb bij verschillende aanbieders gekeken, maar ben uiteindelijk bij de EXPEQ Vegan Marone Waterproof blijven hangen. En wat kan ik zeggen, ik was enthousiast. De zool heeft een goede grip en is heerlijk zacht om op te lopen.

 SQY-White-2elrF2x7qfkVa0 

Daarom moest mijn zomerschoen ook deze zool hebben. Mijn oog viel meteen op de SQY White. Deze schoen staat in de ZAQQ shop vermeld als hardloopschoen, maar ziet er dankzij het witte materiaal ook absoluut geschikt uit voor dagelijks gebruik. Ik sla dus twee vliegen in één klap en kan deze barefootschoen zowel in de stad als tijdens sportieve activiteiten dragen. Bovendien is de SQY White ook nog eens vegan, wat voor mij bijzonder belangrijk was bij het maken van mijn keuze.

Na twee weken intensief lopen in deze barefootschoen ben ik nog net zo enthousiast als toen ik hem voor het eerst uitprobeerde in mijn appartement. Licht, flexibel en veelzijdig inzetbaar, mijn nieuwe favoriete schoen voor elke gelegenheid.

 SQY-White-4qV7wwPR79OSe9 

 

Details over de SQY Barefootschoen White

Deze barefootschoen hoeft niet gestrikt te worden, wat voor mij een groot voordeel is. Er zit elastiek aan de bovenkant van de rekbare mesh-stof zodat de schoen goed aansluit. De mesh-stof is grijs van kleur. Hierop zijn vlekken niet meteen zichtbaar, wat tijdens wandelingen in de natuur een extra voordeel is.  

 SQY-White-5ed4dIQBmE53pv 

Aan de buitenkant rondom de mesh-stof is een witte laag genaaid die lijkt op leer, maar gemaakt is van vegan materiaal en goed afveegbaar is.  Zowel grasvlekken als modder lieten zich gemakkelijk verwijderen. De veters zijn eigenlijk elastische koorden waardoor de barefootschoen er beter uitziet. Je zou ze ook strakker kunnen aantrekken of lager kunnen knopen als de schoenen te ruim vallen. Bij mij zat de barefootschoen echter vanaf het begin perfect. Aan de binnenkant is een turquoise, zeer fijne textiellaag genaaid die optisch mooi past bij het wit-grijs. Deze zie je echter niet als je de schoen aan hebt.

 SQY-White-6CedwGz1js74Ku 

Waar draag ik de SQY overal? Met zijn lichte design ziet de SQY er zoals gezegd niet uit als een typische sportschoen. Daarom draag ik deze barefootschoenen ook naar het werk. Omdat ik al een tijdje de 5 km heen en terug naar kantoor loop, ben ik bijzonder blij dat ik zo’n comfortabele schoen heb gevonden. In het weekend wordt deze barefootschoen dan goed op de proef gesteld. Ik heb al verschillende lange tochten gemaakt door velden en bossen, en ik ben nog steeds enthousiast. 

Nu heb ik met EXPEQ mijn schoenen voor het koude seizoen en met SQY mijn schoenen voor goed weer gevonden. Het enige wat nog ontbreekt, zijn een paar sandalen voor hartje zomer! Maar die zullen ook snel hun intrede doen.

Terug naar blog
1 van 3