Klantervaringen in de winter met ZAQQ barefootschoenen

Kundenerfahrungen im Winter mit ZAQQ Barfußschuhen

Wil jij graag weten hoe het voelt om in de winter barefootschoenen te dragen?

Feedback van klanten in de winter

Onze klanten hebben het uitgeprobeerd en zijn er blij mee! Ze praten over behaaglijke voeten ondanks de kou en sneeuw en over de compleet nieuwe loopervaring die onze schoenen hen in de winter bieden.

Laat je inspireren door hun ervaringsberichten en ontdek hoe barefootschoenen jouw winter kunnen verrijken!

Feel free, feel ZAQQ.

*Feedback vertaald naar het Nederlands van ZAQQ.de

 

 

Warme blotevoetschoenen winter zwart 

Warm & slipvast

Afgezien van het feit dat ze comfortabel en warm zijn, ben ik er dol op omdat de zool geweldig slipvast is.

Ik heb ze vandaag uitgeprobeerd op bevroren paden en voelde me altijd veilig. Ik heb nog nooit zulke schoenen gehad.

Karin over QORE Mid Winter Black

>> QORE <<

 

warme blotevoetschoenen winter heren zwart

Geen zweet, geen geur

Ik kocht mijn Prequel op 21 september. Ik heb ze sindsdien bijna elke dag gedragen (behalve in de zomer en tijdens offroad-wandelingen) en ik ben altijd verbaasd: geen zweet, geen geur – zelfs na twee jaar.

Het bovenmateriaal is zeer goed bestand tegen vuil, eenvoudig afvegen met een vochtige doek en klaar. Ingenieuze uitvinding. [...]

Het enige nadeel: helaas maar in één kleur verkrijgbaar, anders had ik meerdere paar tegelijk.

- E. Biebrich over PREQUEL Winter Vegan Black -

>> PREQUEL <<

 

zwarte winterschoenen op blote voeten voor dames

Elke cent waard

Ik heb deze schoenen nu ruim een jaar en kan ze iedereen met volle overtuiging aanbevelen. Ze houden je lekker warm als het buiten koud is – aanvankelijk twijfelde ik hieraan vanwege de dunne zool – maar mijn twijfels werden niet bevestigd. Natuurlijk moet ik ook zeggen dat ik me bij -10 graden prettiger voel met extra dikke sokken, maar dat is mijn puur subjectieve mening. Het feit dat er ook bont op het voetbed zit, betekent dat ze je al erg warm houden, maar bij erg lage temperaturen kun je ze het beste met dikke sokken dragen. Door de snit van de schoen is dit ook mogelijk zonder dat de voet op enige manier beperkt aanvoelt. Ze lopen ook heel comfortabel. Ik heb me nog nooit zo comfortabel gevoeld in een winterschoen. ...

... De voet heeft ruimte en kan vooral makkelijk afrollen en ik loop veel bewuster omdat de zool lekker zacht is. Zelfs na lange wandelingen heb ik geen rugpijn als ik de schoenen draag. Wat ik ook heel positief vind is dat het leer nog net zo zacht en soepel is als op de eerste dag. Ik heb ze altijd verzorgd met een reinigingsschuim en zwarte schoensmeer, meer niet. Geen krassen, geen broze plekken – zo herken je de zeer goede kwaliteit van het nappaleer. Al met al een 12 uit 10, ik heb al twee extra paar besteld die ik vandaag heb ontvangen en ze passen als gegoten. Ik koop nooit meer andere schoenen, ze zijn elke cent waard! ❤️

- Alisa over QUINTIC Winter Waterproof Black -

>> QUINTIC <<

 

zwarte heren winterschoenen op blote voeten

Absoluut topproduct

Ik draag al 10 jaar uitsluitend barefootschoenen en heb sindsdien ‘winter-barefootschoenen’ van allerlei fabrikanten uitgeprobeerd. Dit leidde eigenlijk tot het besef dat ‘winter’ en ‘barefootschoenen’ twee onverenigbare tegenpolen zijn... In feite is de ‘Quintic Winter’ de eerste echte ‘winter-barefootschoen’ die deze naam waardig is! Verbazingwekkend warm, zelfs bij -10°, superflexibel, hoogwaardig afgewerkt en ongelooflijk comfortabel om te dragen. Het zeer zachte leer vormt zich perfect naar de vorm van de voet. Echt een absoluut topproduct, een dikke pluim voor de schoenmakers!

- Markus over QUINTIC Winter Black -

>> QUINTIC <<

 

waterdichte schoenen op blote voeten winter

De maat van alle dingen

Wat trek je aan om in de winter door modder en sneeuw te lopen? De Expeq is mijn eerste keuze geworden. Supercomfortabel en gemakkelijk te reinigen, de aanschaf was echt de moeite waard.

– Thomas over EXPEQ-Black Waterproof –

>> EXPEQ <<

 

Wandelschoenen op blote voeten met veel grip

De grip is geweldig

Geweldige wandelschoenen, trek ze aan en ga lopen. Het is echt zo. Je hoeft ze niet in te lopen. De grip is geweldig en ze zijn ook nog eens waterdicht. De prijs is zeker de moeite waard. Nu hoop ik dat hij een paar jaar mijn metgezel zal zijn.

– Marion over TREQ Camel Waterproof –

(Foto’s van TREQ Cognac Waterproof)

>> TREQ <<

 

waterdichte vegan blotevoetschoenen bruin

Voeten blijven droog & warm

Ik ben zo blij met deze schoen. Of het nu natte weilanden zijn (de duurtest) of sneeuw, mijn voeten blijven droog en warm.

– Katrin over EXPEQ Vegan Cuoio –

>> EXPEQ <<

 

Outdoor blotevoetenschoenen blauw heren

Licht & en super grip

Nadat ik ze had ingelopen, waren het de meest comfortabele schoenen die ik ooit heb gehad. Niet echt voor de warmere maanden, maar perfect voor de overgangsperiode, en zelfs tijdens mijn eerste wandeling in de sneeuw en temperaturen onder het vriespunt bleven mijn voeten aangenaam droog en warm. Door de iets dikkere zool is het niet het absolute blotevoetengevoel, maar de schoenen zijn licht en hebben ze een geweldige grip. Hopelijk gaan de schoenen lang mee. Aanbevolen aankoop!

– Frank over TERRAQ Azure Waterproof –

>> TERRAQ <<

 

Zakelijke schoenen op blote voeten winter

Lekker warm in de sneeuw

Ik draag deze schoenen voor het tweede jaar. Supercomfortabel en aangenaam warm, zelfs tijdens een lange winterwandeling in de sneeuw. Het geld zeker waard.

– Werner over ARQ Black –

>> ARQ <<

Terug naar blog
1 van 3