Onze gloednieuwe barefootschoenen in goud en zilver

Unsere brandneuen Barfußschuhe in Gold und Silber

Met onze nieuwe modellen kun jij echt stralen in de nazomer. De barefootschoenen in goud en zilver geven elke outfit pit en bewijzen dat comfort en stijl perfect samengaan.

Sommige maten waren kort nadat ze in de shop verschenen al uitverkocht, dus wees er snel bij als je deze zomer nog wilt profiteren van deze vrouwelijke barefootschoenen.

Maak je op voor de gloednieuwe modellen: QOSMO Champagne, QQQET Osiris, UNIQE Silver en QARAT White!

 

QOSMO Champagne – Jouw barefootloafer met stijl

Zijn klassieke loafers te stoffig voor jou? Hecht je als kosmopoliet waarde aan een onconventionele stijl die toch elegant is? Dan is onze QOSMO Champagne jouw nieuwe comfortabele loafer! Met een delicate gouden glans, zoals champagne die door het glas borrelt, voegt hij een zekere glamour toe aan je look. Je zou bijna vergeten dat achter de glinsterende façade een comfortabele barefootschoen schuilgaat. QOSMO Champagne is jouw nieuwe barefootloafer die gegarandeerd voor bijzondere momenten zorgt!

Barfuss-Loafer-QOSMO-Champagne


Naar de QOSMO Champagne - klik hier!

 

QOQET Osiris – de verleidelijke barefootsandaal

Brutaal en verleidelijk, onze QOQET doet zijn naam eer aan! Met deze barefootsandaal krijg je wat je wilt!

De bijzondere snit van deze barefootsandaal maakt je hele look ongelooflijk vrouwelijk. Het zachte nappaleer in glanzende goudkleur zorgt voor de rest. Wie zegt dat barefootschoenen er niet ongelooflijk sexy uit kunnen zien? QOQET Osiris is heimelijk verleidelijk en toch absoluut comfortabel.

Barfusssandalen-QOQET-Osiris


Naar de QOQET Osiris - klik hier!

 

UNIQE Silver – jouw unieke barefootsandaal

De unieke barefootsandaal voor unieke vrouwen, onze UNIQE Silver is een droom op hete zomerdagen. Het geraffineerde verloop van de riempjes ziet er bijzonder vrouwelijk uit en biedt tegelijkertijd optimale ondersteuning. UNIQE is niet alleen absoluut uniek, maar straalt ook nog eens een goed humeur uit. Hij laat je stralen met zijn look en maakt van je zomeroutfit een blikvanger.

BarfussSandalen-UNIQE-Silver


QARAT White – jouw speelse barefootsandaal

Soms moet het gewoon iets meer zijn! QARAT is glamoureus en gereserveerd tegelijk met de edelstenen in het leer. Met deze blote voeten sandalen ben je in de zomer altijd goed gekleed, want het speelse design maakt ze bijzonder vrouwelijk.

Barfusssandalen-QARAT-White

Voor QARAT White - klik hier!

 

Nu is het jouw beurt! Welk nieuwe model barefootschoen vind jij het leukst? Welke barefootschoenen zou jij graag in een andere kleur zien? 

Schrijf ons in de reacties. Alleen als we jouw wensen kennen, kunnen we in de toekomst barefootschoenen produceren die aan jouw verwachtingen voldoen.

Er staan je dit jaar nog wat verrassingen te wachten, maar tot die tijd rollen we onze mouwen op en werken we hard door.

Jouw ZAQQ team

Terug naar blog
1 van 3