Zomertrends 2021 met blote voeten schoenen

Sommertrends 2021 mit Barfußschuhen

Je winterlaarzen en laarzen zijn al verpakt en wachten nu op het volgende winterseizoen, maar nu is je schoenplank op de een of andere manier leeg en zouden de blote voeten sandalen van vorig jaar blij zijn met de nieuwe samenleving?

Bovendien dorst je naar wat winkeltherapie en kleur in je leven, omdat je mode tijdens het lockdown en het thuiskantoor iets lijdt?

Lees het nu nu, omdat we de nieuwe Summer Shoe Trends 2021 zullen presenteren! En maak je geen zorgen, ze zijn niet alleen super stijlvol, maar ook comfortabel.

Dus als u al overweegt om uzelf op een of twee nieuwe modellen te behandelen, moeten we u nu vertellen - het zal moeilijk zijn omdat de selectie groot is en de keuze moeilijk is.

Van platte, eenvoudige sandalen tot elegante en trendy pastelkleuren, er is dit jaar voor elk wat wils!

Barfuss ballerina pastel

Barefoot -schoenen in pastelkleuren in de zomer van 2021

Heldere kleuren in de zomer? Ja, graag, maar soms kan het ook een beetje solider zijn - daar houden we van pastelkleuren daarvoor. Ze kunnen niet alleen gemakkelijk worden gecombineerd met andere kleuren, ze geven elke look ook een chique gevoel als op de Iszur.

Of sandalen, lichte zomer sneakers of, zachte pasteltonen, elke outfit verbetert onmiddellijk in de zomer!

Zelfs als het dit jaar niet met verre reizen werkt, kunt u ook uw vakantie -gevoel naar uw huis brengen met een zomer op blote voeten schoen in pastelkleuren.


De loafer op blote voeten schoen - het is niet handiger!

Loafer op blote voeten schoen zomer-2021

Wat is eigenlijk beter dan een lichte blote voetschoen waar je gewoon in moet glijden, maar tegelijkertijd de hele voet bedekt? Niets!

Dat is de reden waarom we in de zomer van 2021 houden van loafer met lucht -permabel materiaal. Deze schoenen zijn comfortabel, passen bij je kantooroutfit of jeans en zomerjurk en zijn de perfecte metgezellen voor je leven in de stedelijke omgeving.

Ballerinas - De klassieker kan ook worden geïmplementeerd met schoenen op blote voeten

Roter-Ballerina-2021

Net als een loafer, maar meestal gemaakt van leer en een aanraking die eleganter is, zijn dit ballerina's. Een absoluut tijdloos schoenmodel dat elk decennium en elke nieuwe mode heeft overleefd en wordt aanbeden door vrouwen wereldwijd.

Een eenvoudig maar elegant model in uw schoenkast mag deze zomer 2021 niet missen. Ballerina's zijn de perfecte accessoires voor elke stedelijke vrouw.

We zijn klassiek gesloten met ons LOOQ -model in drie voorkeurskleuren, of met een zomerse twist in een breed scala aan ontwerpen. Wil je dat het luchtiger op de hiel is? Bekijk dan onze pinq!

Welk model wordt uw favoriet dit jaar?

Platte blote voeten sandalen vol trend

platte sandalen trend 2021

Goed nieuws voor onze voeten en wervelkolom - platte vormen zijn nog steeds absoluut trendy! Het hoeft echter niet altijd de platte sandalen te zijn die een dikke zool hebben om u een paar centimeter hoogte te geven. Met onze blote voeten sandalen heb je dit vals spelen niet nodig, omdat je de zomer absoluut stijlvol en zelfverzekerd doorloopt-en dat is echte maat!

Kies je favoriete model en maak jezelf groter zonder hoge hiel. En als we eerlijk zijn, zo sexy als een hoge hak is, doen ze niets voor ons goed.

Sportief en chic met witte blote voeten sneakers

Witte blote voeten sneaker-trend-201011

Of het nu gaat om een ​​brunch met je vrienden, een formeel evenement op kantoor of gewoon de optimale mix van sportief en chic - witte, eenvoudige sneakers mogen dit jaar ook niet in een garderobe ontbreken.

Ze gaan met jeans, brede broek, rokken en zomerjurken en kunnen geweldig worden gecombineerd in de lente en herfst!

De riem sandalen

Riemchen Sandal 2021 Trends

Fijne riemen gekruist over de achterkant van de voet, een eenvoudige band vooraan, of meer in de stijl van de Spaanse Espadrilles, met een riem op de enkel - we houden van ze!

Ze maken altijd een slanke voet en passen zich perfect aan aan de vorm van je voeten. Een speciaal oog -catcher is het Miniq -model. Met een fijne riem op de grote teen en rond de enkel, maak je een mooie voet en zijn ze een geweldig accessoire voor milde zomeravonden.

Zonnige vooruitzichten in 2021 ook voor mannen

Schoenen zijn vaak een probleem voor vrouwen, maar is dat echt het geval? We bedoelen "nee" en stellen je ook voor aan onze favoriete modellen voor de zomer van 2021 voor mannen.

Heren sneaker 2021 zomer

Cool en sportief met schoenen op blote voeten

Sneakers zijn en blijven de absolute hit tussen de zomerschoenen voor de man. Ze kunnen voor elke gelegenheid worden gecombineerd en kunnen falen van sportief tot elegant en eenvoudig.
Een speciaal favoriet model zijn sneakers met duidelijke lijnen, rustige kleuren en zonder opvallende details - omdat ze kunnen worden gedragen in vrije tijd, een datum of op kantoor.

Je wordt goed geadviseerd met onze piquants en als het een beetje eleganter zou moeten zijn, kijk dan eens naar onze Briqs!

Een kleine scheutje kleur in de zomer van 2021

Het hoeft niet altijd solide, donkere kleuren te zijn, mannen houden ook van een scheutje kleur in de outfit van tijd tot tijd.
Of het nu gaat om suede, synthetisch leer of stof - een gekleurde schoen kan wat look opdrijven en vooral in de zomer willen we kleur in het leven!

Een insider -tip is hiervoor ons SQIP -oranje model, omdat deze blote voetschoen niet alleen is gekleurd, het bestaat uit bijzonder ademende -actief en lucht -permabel materiaal -perfect voor heter dagen.

Zomertrend 2021 mannen

Mannen in sandalen op blote voeten? Natuurlijk, natuurlijk!

Een look die je niet zo vaak ziet in Duitse steden, veel mannen geven de voorkeur aan schoenen gesloten ondanks hoge temperaturen.

Maar de trend lijkt dit jaar te veranderen, en dus komen steeds meer eenvoudige en chique modellen van herensandalen op de markt. En maak je geen zorgen, ze hebben niets samen met de adilette.

In de stijl van een flip -flop, maar gemaakt van hoogwaardige materialen zoals fijn Nappa -leer, de sandalen van onze heren Qoss, bijvoorbeeld, ziet er elegant uit en laat elke vrijetijds er perfect uitzien!

FLIP-flop-2010 van de heren

Summer Shoe Trends 2021 - Onze conclusie

Of het nu man of vrouw, sportief of elegant is, dit jaar zijn de ontwerpers geïnspireerd door oude trends en nieuwe ideeën en we zijn nu verwend.

Maar om uw beslissing te vereenvoudigen - onze modellen van ZAQQ Bied u een uniek en onderscheidend gevoel van op blote voeten en zijn een echte traktatie voor uw hele musculoskeletale systeem.

Ballerinas Summer Trend 2021



We wensen je een onvergetelijke zomer!
En laten we weten welk op blote voeten schoenmodel je het meest overtuigt, geef er hieronder een reactie op!

Jouw ZAQQ team

Terug naar blog
1 van 3