Zomertrends 2021 met blote voeten schoenen

Sommertrends 2021 mit Barfußschuhen

Je winterlaarzen en -laarzen zijn al ingepakt en wachten nu op het volgende winterseizoen - maar nu is je schoenenrek op de een of andere manier leeg en zouden de blotevoetensandalen van vorig jaar graag nieuw gezelschap hebben?

Heb jij ook zo'n dorst naar wat winkeltherapie en kleur in je leven, omdat je gevoel voor mode een beetje heeft geleden onder de lockdown en het thuiswerken?

Lees dan nu verder, want we presenteren je de nieuwe zomerschoenentrends 2021! En maak je geen zorgen, ze zijn niet alleen super stijlvol, maar ze zitten ook nog eens comfortabel.

Dus als je er al aan denkt om jezelf te trakteren op een of twee nieuwe modellen, dan moeten we je nu vertellen - het wordt moeilijk, want de selectie is groot en de keuze is moeilijk.

Van platte, simpele sandalen tot elegante en trendy pastelkleuren, er is dit jaar voor elk wat wils!

Ballerina pastel op blote voeten

Blote voeten schoenen in pastelkleuren voor de zomer van 2021

Felle kleuren in de zomer? Ja, met plezier, maar soms mag het ook wat waardiger - daarom houden we van pastelkleuren. Ze zijn niet alleen goed te combineren met andere kleuren, ze geven elke look ook een chique uitstraling, net als aan de Côte d'Azur.

Of het nu gaat om sandalen, lichte zomersneakers of zachte pasteltinten, elke outfit in de zomer wordt meteen geüpgraded!

Ook als het dit jaar niet lukt met verre reizen, haal je toch je vakantiegevoel in huis met een zomerse blotevoetenschoen in pastelkleuren.


De loafer barefoot schoen - comfortabeler kan niet!

Loafer barefoot schoen zomer 2021

Is er eigenlijk iets beters dan een lichte blotevoetenschoen waar je alleen maar in hoeft te glijden, maar die tegelijkertijd de hele voet bedekt? Niks!

Daarom houden we in de zomer van 2021 van loafers met luchtdoorlatend materiaal. Deze schoenen zijn comfortabel, passen goed bij je kantooroutfit of bij jeans en een zomerjurk en zijn de perfecte metgezel voor je leven in de stedelijke omgeving.

Ballerina's – de klassieker die ook met blotevoetenschoenen gedragen kan worden

rode ballerina-2021

Vergelijkbaar met een loafer, maar meestal gemaakt van leer en een tikkeltje eleganter, dit zijn ballerina's. Een absoluut tijdloos schoenmodel dat elk decennium en elke nieuwe mode heeft overleefd en door vrouwen over de hele wereld wordt aanbeden.

Ook deze zomer 2021 mag een simpel maar elegant model niet ontbreken in jouw schoenenkast. Ballerina's zijn het perfecte accessoire voor elke urban woman.

We hebben ze in een klassieke gesloten stijl met ons LOOQ-model in drie voorkeurskleuren, of met een zomerse twist in een grote verscheidenheid aan dessins. Wil je het luchtiger op de hiel? Bekijk dan onze PINQ!

Welk model wordt jouw favoriet dit jaar?

Platte blotevoetensandalen zijn erg trendy

platte-sandalen-trend-2021

Goed nieuws voor onze voeten en ruggengraat - flatforms zijn nog steeds erg trendy! Maar het hoeven niet altijd de platte sandalen te zijn die een dikke zool hebben om je een paar centimeter hoogte te geven. Met onze blotevoetensandalen hoef je helemaal niet vals te spelen, want daarmee loop je stijlvol en zelfverzekerd de zomer door - en dat is pas echt groots!

Vind je favoriete model en maak jezelf langer zonder hoge hakken. En laten we eerlijk zijn, hoe sexy hoge hakken ook zijn, ze doen niets voor ons welzijn.

Sportief & chique met witte barefoot sneakers

witte barefoot sneakers trend 2021

Of het nu gaat om een ​​brunch met je vrienden, een formeel evenement op kantoor of gewoon de perfecte mix van sportief en chic - witte, eenvoudige sneakers mogen dit jaar in geen enkele garderobe ontbreken.

Ze passen goed bij jeans, wijde broeken, rokken en zomerjurkjes en zijn leuk te combineren in het voor- en najaar!

De sandaal met bandjes

Sandalen met bandjes 2021 trends

Fijne bandjes gekruist over de wreef, een eenvoudig bandje vooraan of meer in de stijl van Spaanse espadrilles, met bandjes op de enkel - we love them!

Ze maken je voeten altijd slank en passen zich perfect aan de vorm van je voeten aan. Het model MINIQ is een bijzondere blikvanger. Met een fijn bandje om de grote teen en om de enkel vormen ze een mooie voet en zijn ze een leuk accessoire voor zwoele zomeravonden.

Ook voor mannen zonnige vooruitzichten in 2021

Schoenen zijn vaak een issue voor vrouwen, maar is dat ook zo? We bedoelen "nee" en presenteren u ook onze favoriete modellen voor de zomer van 2021 voor heren.
Herensneakers zomer 2021

Stoer en sportief met blote voeten schoenen

Sneakers zijn en blijven de absolute hit onder de zomerschoenen voor heren. Ze zijn voor elke gelegenheid te combineren en variëren van sportief tot elegant en eenvoudig.
Een bijzonder favoriet model zijn sneakers met duidelijke lijnen, rustige kleuren en geen opvallende details - omdat deze zowel in je vrije tijd, op een date of op kantoor gedragen kunnen worden.

Met onze PIQUANT's zit je goed en wil je iets eleganters, kijk dan eens bij onze BRIQ's!

Een beetje kleur in de zomer van 2021

Het hoeft niet altijd deftig te zijn, donkere tinten, ook mannen houden af ​​en toe van een vleugje kleur in hun outfit.
Of het nu gaat om suède, kunstleer of stof - een gekleurde schoen kan menig look opfleuren en vooral in de zomer willen we kleur in het leven!

Een geheime tip is ons model SQIP Orange, want deze blotevoetenschoen is niet alleen gekleurd, maar ook gemaakt van bijzonder ademend en luchtdoorlatend materiaal - ook perfect voor warmere dagen.

Zomertrend 2021 herenkleur

Mannen op blote voeten sandalen? Ja natuurlijk!

Een look die je nog niet zo vaak ziet in Duitse steden, omdat veel mannen ondanks de hoge temperaturen de voorkeur geven aan dichte schoenen.

Maar de trend lijkt dit jaar te veranderen en er verschijnen steeds meer eenvoudige en chique modellen herensandalen op de markt. En maak je geen zorgen, ze hebben niets gemeen met de Adilette.

In de stijl van een teenslipper, maar gemaakt van hoogwaardige materialen zoals fijn nappaleer, ziet onze QOSS herensandaal er elegant uit en maakt elke casual look perfect!

Herenslippers 2021zs5lfd0R5gn91

Zomerschoenentrends 2021 - onze conclusie

Of het nu man of vrouw is, sportief of elegant, dit jaar hebben de ontwerpers zich laten inspireren door oude trends en nieuwe ideeën en hebben we nu weer keuze te over.

Maar om uw beslissing een beetje te vereenvoudigen: onze modellen van ZAQQ bieden u een uniek en onmiskenbaar blotevoetengevoel en zijn een echte traktatie voor uw hele bewegingsapparaat.

Ballerina's zomertrend 2021

Wij wensen u een onvergetelijke zomer!
En laat ons weten welk model barefootschoen jou het meest overtuigt, reageer hieronder!

Uw ZAQQ-team

Terug naar blog
1 van 3