Onze multifunctionele ZAQQ barefootschoenen

Unsere multifunktionalen ZAQQ Barfußschuhe

Stel je voor dat je ’s ochtends in een paar schoenen stapt die niet alleen uiterst comfortabel zijn, maar je ook stijlvol de dag doorhelpen.

Onze multifunctionele barefootschoenen bieden precies dat en begeleiden je van je eerste koffie op kantoor tot een spontaan avontuur na het werk.

Multifunctionele barefootschoenen

Maak je klaar om te genieten van de vrijheid die je krijgt als je schoenen geen grenzen kennen!

Feel free, feel ZAQQ.

 

 

Barefoot schoenen lakleer zwart

Elegant comfort

Draag jij graag veterschoenen naar kantoor? Kijk dan eens naar onze SMOQUEEN, want eleganter kan een barefootschoen niet zijn!

Het Oxford design van lakleder en onze ingenieuze ZAQQ businesszool met een suggestieve hak geven deze barefootschoen een elegante uitstraling.

Natuurlijk is SMOQUEEN ook een echte ZAQQ en maakt indruk met het bijbehorende blotevoetengevoel bij elke stap. Geen vermoeide voeten meer na een lange werkdag!

>> SMOQEEN <<

 

Lakleren blotevoetschoenen voor heren

Samensmelting van stijl en comfort

In de wereld van elegante herenschoenen voldoet onze SMOQING Black van zwart lakleer niet alleen aan de hoogste esthetische eisen, maar combineert hij ook het comfort van barefootschoenen met tijdloze elegantie.

Deze verfijnde kostuumschoen is meer dan alleen een fashionstatement – het is een samensmelting van stijl en comfort.

SMOQING Black is een musthave voor de moderne man die niets wil missen.

>> SMOQING <<

 

zwarte blotevoetschoenen voor op kantoor

Perfect voor elke situatie

Ben je op zoek naar een schoen die niet alleen overal bij past, maar je ook comfortabel naar elke bestemming brengt? Onze PIQUANT in het zwart is de ultieme allrounder: stijlvol genoeg voor op kantoor en robuust genoeg voor kleine vrijetijdsavonturen.

Het minimalistische design en de flexibele zool geven je een loopervaring die net zo natuurlijk aanvoelt als lopen op blote voeten, maar met de stijlvolle look waar je van houdt.

Vergeet het constant wisselen van schoenen – met deze multifunctionele barefootsneakers ben je perfect uitgerust voor elke situatie.

>> PIQUANT <<

 

EQUITY Chelsea-laarzen voor heren

Klassieke Chelsea boots

Onze stijlvolle EQUITY Chelsea boots voegen een vleugje klasse toe aan elke outfit en garanderen maximaal draagcomfort.

Dankzij het minimalistische barefootdesign voel je een natuurlijke verbinding met de grond, wat je voeten kan versterken en je houding kan verbeteren – ideaal voor lange dagen op kantoor of ontspannen wandelingen in het weekend.

Met deze veelzijdige barefootschoenen ben je perfect uitgerust voor elke situatie en zie je er altijd op je best uit.

>> EQUITY <<

 

elegante outdoorschoenen op blote voeten

Van het bergpad rechtstreeks naar kantoor

EXPEQ is de perfecte barefootschoen die je van het bergpad rechtstreeks naar kantoor brengt zonder een stijlbreuk te riskeren.

Deze allrounder biedt je het comfort van een barefootschoen, gecombineerd met de functionaliteit die je voor je outdooravonturen nodig hebt. Tegelijkertijd past het eenvoudige design naadloos bij elke outfit, zodat je ze ook op lange werkdagen kunt dragen.

>> EXPEQ <<

 

LIQE Merino blotevoetschoenen

Allrounder van merinowol

Onze LIQE is gemaakt van hoogwaardige merinowol, die niet alleen bekend staat om zijn ademende en geurneutraliserende eigenschappen, maar ook om het ongelooflijk zachte gevoel aan je voeten.

Met deze merino sneakers hoef je nooit meer te kiezen tussen comfort en stijl – ze bieden je beide in één elegant pakket.

Casual Friday op kantoor, een wandeling door de stad of een ontdekkingstocht in het weekend? Geen probleem, onze LIQE staat klaar om je het blotevoetengevoel te geven waar je voeten van houden.

>> LIQE <<

Terug naar blog
1 van 3