Trends 2023: Modieuze & comfortabele barefootschoenen

Trends 2023: Modische & bequeme Barfußschuhe

We hebben de heetste schoentrends voor 2023 in ZAQQ Winkel.

Modieus en comfortabel

Van sportieve witte sneakers tot elegante slingbacks of derby-schoenen-met ons vindt u uw comfortabele blote voetenschoen met stijl!

Voel je vrij, voel je ZAQQ.

 

Trendschoenen 2023 Mary Janes 

 

Banqet, Twist: Ballerinas van Girlish tot speels

Ballerina's in een meisjesachtig ontwerp zijn dit jaar erg trendy. En wat past beter dan de schoenen van Mary Jane? Typisch hiervoor is de meisjesachtige vorm en de riem om te sluiten. Onze blote voetenschoen Banqet is gemaakt voor deze look.

Maar alle speelse ballerina's zijn ook trendy in 2023. In de winkel vindt u een grote selectie ontwerpen met speelse elementen zoals decoratieve lussen, edelstenen of riemen.

>> banqet <<

>> twist <<

 

Derby op blote voeten schoenen 

Briq: Classic Derby Lace -Up

Klassieke kant -Ups in het Derby -ontwerp mogen niet ontbreken in 2023.

Derby -schoenen zijn tijdloos en kunnen perfect worden gedragen naar het elegante pak, maar ze geven ook elke meer casual outfit een stijlvol tintje.

U kunt onze Briq vinden in verschillende ontwerpen en kleuren in de winkel. Zoek naar de rechter Derby Barefoot -schoen voor jou. 

>> Briq <<

 

Slipper Business Barefoot -schoenen 

Monq, Qea: Slip-ons

Zakelijke slippers en loafers als tijdloze klassiekers zijn ook een must voor elke stijl -bewuste man in het seizoen 2023.

Onze MONQ en QEA zijn ongelooflijk veelzijdig en passen perfect bij verschillende outfits - van casual jeans tot formele pakken. 

En het beste is dat ze er niet alleen geweldig uitzien, maar ook ongelooflijk comfortabel. Ze zijn perfect voor lange dagen op kantoor of voor dagelijks gebruik in uw vrije tijd.

>> Monq <<

>> Qea <<

 

Slingback Barefoot Shoes Women 

Pinq: Slingbacks

Slingbacks zijn populair sinds de jaren 1950 en mogen in 2023 niet ontbreken. Met hun charmante retro -charme zijn onze Pinqs de perfecte blote voetschoenen voor de warmere dagen.

Stijlvol op kantoor, elegant voor de bruiloft of vrouwelijk voor de zomerjurk - je kunt niet fout gaan met Pinq.

Je kunt onze slingbacks in zwart, wit en naakt vinden.

>> pinq <<

 

Witte sneaker op blote voeten schoenen 

QQQ, SLOQ, Piquant, Qore, Tiqq: White Sneakers

Met witte sneakers op de voeten ziet je hele outfit er veel gemakkelijker uit. En zelfs in de lente en zomer 2023 mogen ze niet missen!

Of het nu wordt geperforeerd leer, helemaal wit of met kleuraccenten, u vindt uw wit in de winkel ZAQQ, die je bij elke stap lichtheid en vreugde geeft.

>> witte sneakers voor vrouwen <<

>> witte sneakers voor mannen <<  

 

Chelsea laarzen op blote voeten schoenen 

Equity: Chelsea -laarzen voor elke gelegenheid

Met hun onmiskenbare stijl en minimalistisch ontwerp zijn Chelsea -laarzen de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Of je ze nu combineert met jeans of pak, ze passen altijd! Dus waar wacht je nog op? Krijg nu je stijlvolle eigen vermogen en geef je outfit een vleugje koelte!

>> eigen vermogen <<


Terug naar blog
1 van 3