Trendschoenen herfst 2020 – altijd up-to-date met ZAQQ barefootschoenen

Trendschuhe Herbst 2020 - mit ZAQQ Barfußschuhen immer Up to Date

Met onze barefootschoenen zijn wij altijd up-to-date. Om de trends niet te missen, hebben we de catwalks wereldwijd nauwlettend gevolgd. We zijn vooral blij dat op veel modeshows platte schoenen te zien waren. 

Vandaag presenteren we je enkele trends van dit herfstseizoen die je perfect kunt dragen met onze barefootschoenen. Comfortabele schoenen kunnen er zo stijlvol uitzien. Met onze ZAQQ barefootschoenen kun je van elk pad je catwalk maken. 

Herfsttrend voor dames: Platte Mary-Janes

Mary-Janes schoenen zijn deze herfst overal te vinden op de catwalks. Deze gespschoenen, die aan de voorkant afgerond zijn en een platte zool hebben, geven een meisjesachtige charme aan elke outfit. 

De platte Mary-Janes bestaan al sinds de jaren twintig. In de jaren zestig werden ze door het topmodel Twiggy echter zo populair dat elke vrouw ze wilde hebben. Sindsdien zijn ze nooit uit de mode geweest en worden ze vaak gecombineerd met Lolita-stijl. Dit jaar toonden de grootste modeontwerpers hun nieuwe creaties met platte Mary Jane schoenen. 

Met onze BANQET’s hebben we Mary-Janes als comfortabele barefootschoenen in de shop. Gecombineerd met netkniekousen bij een minirok of met fijne panty’s bij een vrouwelijke look, ben je helemaal trendy. Natuurlijk passen ze ook goed bij alle outfits met een broek. 

Deze comfortabele barefootschoenen vind je in het zwart, bruin en nude. Welke kleur kies jij dit seizoen?

 

zwarte mary jane schoenen

>>Klik hier voor het BANQET model – je nieuwe Mary Jane schoenen!<<

 

Klassieke witte sneakers voor heren

Een must-have voor iedere modebewuste man. Witte sneakers peppen elke outfit op. Ze passen goed bij een pantalon en geven je look een zelfverzekerde, frisse touch. Maar ook in een jeans met witte sneakers ben je gewoon aantrekkelijk.

Wij hebben stijlvolle witte barefootsneakers die gegarandeerd aan jouw hoge eisen voldoen. Pak jouw favoriet voordat iemand anders dat doet.

 

Herfsttrend witte sneakers

>> Onze ruime selectie aan barefootsneakers, waaronder veel witte modellen, vind je hier!<<

 

Hoge laarzen voor dames – altijd trendy

Hoge laarzen raken nooit uit de mode, lijkt het wel. Ook dit jaar presenteren de beste ontwerpers hun stijlen in combinatie met strakke, hoge laarzen.

 Reiterstiefel-Barfussschuhe

Met ons barefootschoen model QATCH maak je van elk pad een catwalk. We hebben hem met edelsteentjes en in glad- en suèdeleer. Bekijk nu meteen je nieuwe boots.

>>Klik hier voor het QATCH model – je nieuwe rijlaarzen!<<

 

Combat boots – Barefootlaarzen voor heren en dames

Combat boots doen ons sterk denken aan de stoere veterlaarzen die soldaten dragen. Ze hebben meestal een dikke zool. Met onze QUINTIC’s heb je een stijlvolle barefootschoen als alternatief voor de chunky combat boots. 

Deze veterlaarzen kunnen zowel door dames als heren worden gedragen. Als modebewuste dame maak je met deze chunky boots een modieuze stijlbreuk als je ze combineert met een vrouwelijke, speelse outfit. Ze passen echter ook perfect bij een grunge-look met gescheurde jeans en een geruite blouse.

 Combat-Boots-Herbst-2020

Als man kun je ze net zo flexibel combineren. Ze staan megatrendy bij een elegante businessoutfit, maar ook bij een used jeans. 

 COMBAT-Boots-Barfussschuhe

Ons barefootschoen model QUINTIC vind je in vele uitvoeringen: gemaakt van verschillende materialen, met zachte voering, ongevoerd en in verschillende kleuren. Welke vind jij het leukst?

 

Naar QUINTIC – je barefoot veterlaars – klik hier!

 

Chunky sneakers voor dames en heren – de opvallende barefootschoenen

Lelijke sneakers worden dit seizoen vervangen door chunky sneakers. Dit zijn de bijzonder opvallende modellen. Felle kleuren en opvallende details zorgen ervoor dat chunky sneakers opvallen. Ben je een dame, dan kun je kiezen voor goud- of zilverkleurige modellen. Maar ook onze barefootschoenen in felle kleuren passen perfect bij deze trend. Met deze opvallende barefootschoen laat je zowel als dame als heer zien dat mode belangrijk voor je is.  

Dikke sneaker op blote voeten schoenen 

Voor welke chunky barefootsneaker ga jij?

 

>>Alle sneakers voor dames – klik hier!<<

>>Alle sneakers voor heren – klik hier!<<

 

Klassieke kostuumschoenen en loafers voor heren – de elegante barefootschoenen

Iedereen moet een klassieke herenschoen hebben, want elegante derby's, oxfords, George boots of monkstraps raken nooit uit de mode. Met deze schoenen zit je altijd goed. Of je ze nu draagt bij een pantalon of casual bij een jeans, met onze elegante barefootschoenen zie je er altijd geweldig uit. 

Kies voor ons model BRIQ, PEAQ of de chique MONQ. Met onze elegante ZAQQ’s ben je absoluut stijlvol en comfortabel. 

elegante blote voeten schoenen mannen

>>Alle elegante blotevoetenschoenen voor heren - klik hier!<<

 

Met ZAQQ barefootschoenen volledig in lijn met de herfsttrend

Is het niet geweldig dat we helemaal trendy zijn met onze barefootschoenen? Of het nu op de catwalk of op straat is, met onze ZAQQ’s hoef je je niet te verstoppen. En wat goed dat niemand weet dat ZAQQ een comfortabele barefootschoen is. 

Onze ZAQQ’s combineren comfort en chique design tot in de perfectie. Ook met comfortabele barefootschoenen kun je aan de laatste modetrends meedoen. Het herfst- en winterseizoen kan komen, want met ZAQQ heb je voor elke outfit de juiste metgezel.

Terug naar blog
1 van 3