Tijd voor lenteschoenen: de mooiste barefootmodellen voor de lente

Zeit für Frühlingsschuhe - die schönsten Barfuß-Modelle für den Frühling

De temperaturen stijgen, de zon laat zich langzaam vaker zien en regen en storm nemen langzaam maar zeker afscheid. De lente staat voor de deur en wij kunnen nauwelijks wachten! Wij zijn goed voorbereid op warme temperaturen en hebben een heel assortiment barefootschoenen die perfect zijn voor de lente. Of het nu gaat om laarzen, sneakers, lage schoenen of ballerina’s – in dit artikel geven we je inspiratie voor blootsvoets lopen in de mooiste voorjaarsmodellen.

Waarom barefootschoenen in de lente?

looq-nude-looq-nude-39_600x600

Het antwoord is simpel: je hebt het blotevoetengevoel zonder jezelf bloot te stellen aan het risico op blessures onderweg, je kunt je tenen vrij bewegen, je versterkt je hele voetmusculatuur en dankzij de hoogwaardige materialen zijn je schoenen altijd ademend en zorgen ze voor een goed voetklimaat! Perfect voor de lente, maar ook voor elke andere tijd van het jaar.

Laarzen en enkellaarsjes

Vooral in maart en april, wanneer het weer nog onvoorspelbaar is, behoren enkellaarsjes en casual boots nog steeds tot je garderobe. Onze laarzen zijn waterdicht, ademend en gemaakt van nappa- of suèdeleer, soms versierd met studs of perforaties en soms heel eenvoudig. Ontdek onze laarzen voor dames en heren!

<< Met één klik naar de dameslaarzen  >>

<< Met één klik naar de herenlaarzen  >>

equity-brogue-cognac-equity-brogue-cognacW7jyhF1rpDuvE_600x600x20E10AEMKoQE

qlance-black-gold-qlance-black-gold_600x600QWbqGqjz8FnlE

 

Lage schoenen en ballerina's

Warme temperaturen zorgen er ook voor dat rokken, jurkjes en shorts eindelijk weer uit de kast kunnen. De schoenen die daar het beste bij passen, zijn schoenen die de lichtheid van de lente uitstralen. Lage schoenen gemaakt van het fijnste, zacht gelooide leer of vegan Piñatex zijn een must in je schoenencollectie. Ook ballerina's maken eindelijk een comeback. Dankzij ons nulhakprincipe, de enorme bewegingsvrijheid voor de tenen en de onvergelijkbaar flexibele zool merk je nauwelijks dat je schoenen draagt!

linq-golf-brown-waterproof-link-brown-waterproof_600x600cSostrzUgwc2C

looq-nude-looq-nude_600x600jCtPmOSWCxCBH

 

 

Sneaker

Eindelijk weer buiten sporten! Maar ZAQQ sneakers slaan niet alleen een goed figuur tijdens je fitnessprogramma. Draag onze comfortabele schoenen gewoon voor elke gelegenheid en outfit! Van klassiek zwart, wit of grijs tot spannende felle kleuren, je vindt alles in onze online shop. Schitter met de zon en de blauwe lucht!

<< Met één klik naar de damessneakers >>

<< Met één klik naar de herensneakers >>

qaro-black-grey-qaro-black-grey_600x600
piquant-yellow-piquant-yellow_600x600nnAYISeEANz7f

Blijf gezond en begin de lente goed!

Feel free, feel ZAQQ!

Terug naar blog
1 van 3