Stijlvol het koude seizoen door met barefootschoenen

Stilvoll durch die kalte Jahreszeit mit Barfußschuhen

Heb je misschien ook het vooroordeel dat comfortabele schoenen en elegantie niet samengaan? Wij bewijzen je het tegendeel met onze ZAQQ barefootschoenen!

Hier geven we je een paar suggesties hoe je een stijlvolle outfit met onze comfortabele barefootschoenen kunt creëren. Eleganter en comfortabeler dan dit wordt het niet. 

 

Chique barefootschoenen voor dames

Platte barefootschoenen met een rokje? Dat kan toch niet? Jawel, en het ziet er zelfs schattig uit! 

Je hoeft je niet langer in je strakke en veel te hoge hakken te wringen om er goed uit te zien, maar al na korte tijd dragen pijnlijke voeten te hebben. Met onze ZAQQ barefootschoenen heb je een ruime keuze aan vrouwelijke schoenen die je figuur flatteren en je outfits perfect afmaken. Er vrouwelijk uitzien en toch op absoluut comfortabele zolen onderweg zijn – ZAQQ maakt het mogelijk.

>>Alle winter-barefootschoenen voor dames – klik hier!<<

 

Stijlvolle barefootschoenen voor heren

Welke barefootschoenen passen het beste bij een pantalon? De klassieke businessschoenen bieden weinig bescherming bij koelere temperaturen of als het sneeuwt of regent. Maar welke hogere schoenen kunnen bij een pak worden gedragen? 

Wij hebben een aantal suggesties voor barefootschoenen voor heren samengesteld die je stijlvol kunt dragen op een koude winterdag. Deze modellen zijn tijdloze ontwerpen die nooit uit de mode raken. Het is dus de moeite waard om minstens een paar comfortabele barefootschoenen aan te schaffen voor de koelere temperaturen, want je zult er vele jaren profijt van hebben.

>>Alle winter-barefootschoenen voor heren – klik hier!<<

 

Of je nu man of vrouw bent, hier vind je inspiratie voor een modieuze en elegante stijl. Laten we beginnen!

 

ATTRAQT Nappa Black

Eenvoudig, chic en megacomfortabel:

Onze ATTRAQT is de laars die je deze winter gewoon moet hebben. Gevoerd of niet, deze laars brengt sensualiteit in je look.

Met een zwarte aansluitende stretchbroek en een honingkleurige trui heb je een comfortabele en chique outfit die bij elke gelegenheid past.

Barefoot boots-dames-1

NEWQUAY Brown

Corduroy broeken zijn weer helemaal in de mode! Onze warme veterlaars NEWQUAY past perfect bij een roestkleurige corduroy broek gecombineerd met een wit overhemd. Met een nette jas erover ben je perfect gekleed voor een uitgebreide wandeling door de stad en zie je er absoluut stijlvol uit.

Warm-Barefoot-Schoenen-Heren-1

EQUITY Berry

 

Onze Chelsea boot in zijn frambozenrode tint komt bijzonder mooi tot zijn recht in combinatie met gedekte kleuren.

Met een crèmekleurige trui en zwarte minirok zie je er geweldig uit in onze EQUITY Berry – een outfit die zeker indruk zal maken!

rood-chelsea-laarzen-1rood-chelsea-laarzen-3

ROQQ Trail

Coltruien zijn uit? Helemaal niet!! Combineer een gele coltrui met een blauwe jeans voor een sportieve, frisse en toch stijlvolle look. Daarbij passend kun je onze ROQQ Trail Black of Brown dragen, die je ook op elke wandeling vergezelt.

ROQQ-Trail-Zwart_KRS7964-7

EQUITY Brogue Cognac

 

De bruine tint van onze EQUITY Brogue Cognac komt perfect tot uiting in de bruine kunstleren jas. Bijzonder sexy met een minirokje, maar je kunt hem ook dragen met een zwarte skinny jeans voor een absoluut stijlvolle look.

bruine-barefoot-laarzen-1bruine-barefoot-laarzen-2

ARQ Black

Een chique honinggele trui gecombineerd met een blauwe pantalon – hiermee kun je naar kantoor, maar ben je ook stijlvol gekleed voor het kerstfeest. Onze zwarte ARQ maakt de outfit compleet – een George boot die niet comfortabeler kan zijn.

Barefoot-schoenen-blauw-pak-broek-1Barefoot-schoenen-blauw-pak-broek-2

QUINTIC Winter Brogue Cognac

Een chique honinggele trui gecombineerd met een blauwe pantalon – hiermee kun je naar kantoor, maar ben je ook stijlvol gekleed voor het kerstfeest. Onze zwarte ARQ maakt de outfit compleet – een George boot die niet comfortabeler kan zijn.

QUINTIC-Winter-Brogue-Cognac-49

EQUITY Black

Wil je het volledige plaatje? Combineer dan een zwart pak met een wit overhemd en draag onze zwarte Chelsea boots. Met deze outfit combineer je stijlvolle elegantie met sportief gemak.

bruine-barefoot-laarzen-3

QUINTIC Winter Dark Brown

Sportief eenvoudig en absoluut verleidelijk met een hoed. Onze QUINTIC Winter in Dark Brown staat geweldig met een blauwe skinny jeans en een lichte trui met bijpassende jas. Met deze outfit straal jij van zelfvertrouwen!

QUINTIC-Winter-Brogue-Donkerbruin2-26

Zoals je ziet kun je met slechts een paar geselecteerde stukken een stijlvolle look creëren. Onze ZAQQ’s maken je outfit niet alleen compleet, maar geven je ook het ultieme draagcomfort.

 

>>Alle winter-barefootschoenen voor dames – klik hier!<<

>>Alle winter-barefootschoenen voor heren – klik hier!<<

Feel free, feel ZAQQ.

 

Terug naar blog
1 van 3