Knuffelige barefootschoenen: Warm & comfortabel

Barfußschuhe mit Kuschelfaktor

November staat alweer voor de deur en wie weet wanneer de eerste sneeuw komt. Als je nog geen warme winterschoenen hebt, wordt het nu de hoogste tijd. Met onze knuffelige barefootschoenen ervaar je niet alleen ultiem comfort, maar blijven je voeten ook lekker warm. Onder onze warme barefootschoenen vind je modellen gemaakt van leer, merinowol en vegan materiaal.

In dit artikel laten wij je slechts een kleine selectie zien. In de shop vind je nog veel meer modellen die je op koude dagen kunt dragen. Hier vind je ze allemaal:

 

 

QOZY – de knusse pantoffel

Blote voeten schoenen-pantoffelsVF1QgiEhMHvlV

Nergens is het gezelliger dan thuis. Onze barefootpantoffel van zacht lamsvacht houdt je voeten lekker warm. Uiteraard profiteer je met onze QOZY ook van alle eigenschappen die onze barefootschoenen kenmerken.

Onze QOZY brengt een wellnessgevoel in je huis – comfortabeler en warmer kan niet. Je kunt jezelf een plezier doen of hem cadeau doen aan je dierbaren. Deze pantoffel valt altijd in de smaak!

 

PREQUEL – de barefootschoen met een bijzondere snit

Schoenen op blote voeten-PREQUEL

Warm van binnen en elegant van buiten: onze PREQUEL is de perfecte barefootschoen voor de winter die goed past bij elegante outfits, maar ook bij casual looks. De knuffelige binnenvoering en de iets hogere snit bieden optimale bescherming tegen inkomende kou. Onze PREQUEL is de perfecte keuze als je een veterlaars te hoog en een lage schoen te laag vindt.

Blote voeten schoenen-PREQUEL man

Je vindt onze barefootschoen Prequel in zacht nappaleer en ook in vegan materiaal.

 

QUINTIC – de hoge blotevoetenschoen met veters

Veterlaarzen zijn helemaal trendy dit herfst- en winterseizoen. Ze kunnen perfect gedragen worden door vrouwen, maar ook door mannen. Wat je ook draagt, met onze QUINTIC zie je er altijd goed uit.

 

Onweerstaanbaar met een korte gebreide jurk en bijpassende beenwarmers. Hij past net zo goed bij een skinny jeans of een halflange plooirok. Als je een modebewuste man bent, kun je hem dragen met een strakkere jeans die je iets oprolt, zodat de schoen beter tot zijn recht komt.

Je vindt onze QUINTIC in verschillende materialen, in verschillende kleuren en met of zonder brogues. Voor de winter zijn er ook warmgevoerde varianten. Kijk zelf maar welke je het beste bevalt.

 

QICE Blue & Grey – warme merino barefootschoenen

De halfhoge veterlaars ziet er niet alleen schattig uit, maar heeft ook functionele eigenschappen die hem aantrekkelijk maken. Merinowol is het perfecte materiaal voor schoenen omdat het de temperatuur in evenwicht houdt. Op koelere dagen blijven je voeten lekker warm en op warmere dagen voelen ze net zo comfortabel aan. 

Als je een man bent, kun je hem combineren met een elegante jeans of een fijne corduroy broek. Maar hij staat ook goed bij een joggingbroek. Ben je een vrouw, dan kun je deze stijlvolle barefootschoen dragen met een elegante gebreide trui en een korte fijne corduroy of bouclé rok. Maar QICE staat ook geweldig op een jeans of joggingbroek.

QICE is overigens niet alleen verkrijgbaar in merinowol, maar ook in een vegan variant. 

 

ATTRAQT Winter Black - stijlvolle barefootlaars

Laarzen op blote voeten ATTRAQT

Met deze laars is liefde op het eerste gezicht gegarandeerd! ATTRAQT is waanzinnig aantrekkelijk. Deze barefootlaars strekt je been en laat elke outfit er veel vrouwelijker uitzien. Het hoge comfort is simpelweg onmogelijk te verslaan. Het zachte geitenleer wikkelt zich zachtjes om je kuit zonder te knellen. De barefootzool is flexibel en geeft je maximale bewegingsvrijheid.

Je nieuwe ZAQQ ATTRAQT laars is de perfecte metgezel op koelere dagen, of het nu op kantoor, op een feestje of tijdens een winterwandeling is. Ze staan geweldig op een skinny jeans, maar ook prachtig op een rok. ATTRAQTiever kan het niet!

Onze ATTRAQT in de Winter Black variant is gevoerd met zacht lamsvacht. Hierdoor blijven je voeten ook op de koudste dagen lekker warm.

 

Meer barefootschoenen voor de koude dagen

Voor dames hebben we nog meer prachtige bontlaarzen in onze winkel. Kijk hieronder voor HYGGELIQ, HUQ of TORQ.

Ons unisex-model QUEST heeft ook varianten met een extra warme binnenvoering. Deze sportieve halfhoge veterlaars is ideaal om te wandelen.

 

Kijk je al uit naar lange wandelingen door sneeuwwitte winterlandschappen? Met onze lichte ZAQQ barefootschoenen wordt het dubbel zo leuk. Van de lente tot de winter vind je gegarandeerd de barefootschoen die het beste bij jou past.

Feel free, feel ZAQQ.

Terug naar blog
1 van 3