Onze warmgevoerde ZAQQ barefootschoenen

Unsere warm gefütterten ZAQQ Barfußschuhe

Heb je in de wintermaanden vaak koude voeten? Lijken barefootschoenen niet isolerend genoeg vanwege de dunne zool? Maar wil je toch niet zonder het blotevoetengevoel? 

Dat hoeft ook niet, want wij hebben warmgevoerde ZAQQ modellen in onze shop! Met onze barefootschoenen voor de winter blijven je voeten zelfs bij temperaturen onder het vriespunt warm en comfortabel.

 

Warmgevoerde barefootschoenen voor dames en heren – onze PREQUEL

Onze PREQUEL is al jaren een van de populairste barefootschoenen in de koudere seizoenen. Superzacht, heerlijk warm gevoerd en natuurlijk megacomfortabel; deze barefootschoen pakt je zo in.

 gefuetterter-Barfussschuh-Nappaleder

PREQUEL Winter Nappa Black

In de nappa variant glanst hij met het gepolijste gladleer prachtig van buiten. In de vegan variant ziet hij er fluweelzacht uit. Of hij nu van leer is of vegan – met PREQUEL heb je een barefootschoen gevonden die niet te hoog en niet te laag is en je voeten dankzij de voering heerlijk warm houdt.

gefuetterter-Barfussschuh-vegan

PREQUEL Winter Vegan Black

Deze barefootschoen is verkrijgbaar voor zowel dames als heren.

 

Warmgevoerde halfhoge barefootschoenen voor dames en heren

Onze QUINTIC’s zijn zo populair dat we ze inmiddels in veel verschillende uitvoeringen hebben. Daaronder hebben we zeven modellen die warmgevoerd zijn. Je herkent ze aan het woord winter in hun naam.

Effen of met brogues, leer of vegan, zwart of bruin – met QUINTIC heb je keuze te over. Maar één ding kunnen we je beloven: alle modellen bieden je een ongelooflijk prettig draagcomfort en zorgen ervoor dat je warme voeten hebt bij koeler weer. 

 


>>Meer wintermodellen vind je hier!<<  

 

Hoge, warmgevoerde barefootlaarzen voor dames

Je kunt nu zelfs op koude dagen genieten van prachtige laarzen met alle typische barefooteigenschappen. Onze laarzen zijn zo vrouwelijk en supercomfortabel!

 

ATTRAQT Winter Black

Onze ATTRAQT is een eenvoudige, vrouwelijke laars die je zowel op kantoor als tijdens lange wandelingen door het park kunt dragen. De lamsvachtvoering op de schacht en zool houdt je voeten behaaglijk warm. Je zult dol zijn op ATTRAQT, want of je hem nu draagt met een rok, een zakelijke broek of blauwe jeans, met deze laarzen ziet je er altijd stijlvol uit. 

 

HYGGELIQ

Onze HYGGELIQ geeft van buiten al de indruk superwarm te zijn – en dat is hij ook! Het zichtbaar aan de schacht bevestigde lamsvacht isoleert uitstekend en ziet er gewoon knuffelig uit. De katoenen voering op de zool en binnenschacht zorgt voor nog meer comfort voor je voeten. Met deze barefootschoen voel je je helemaal ontspannen tijdens je wandelingen door het besneeuwde park – comfortabel en lekker warm!

 

Zoals je ziet, hoef je met onze ZAQQ’s geen compromissen te sluiten. Ook in de winter kun je genieten van het blotevoetengevoel, warme voeten en stijlvolle designs.

Nu hoef je alleen nog maar een model te kiezen!

Feel free, feel ZAQQ.

 

 

Terug naar blog
1 van 3