Modetrends voor 2021 met blote voeten schoenen

Modetrends für 2021 mit Barfußschuhen

Zoals elk jaar zijn de huidige trends gebaseerd op de mode die op de catwalks van de wereld wordt getoond. De trendy looks van 2021 zijn perfect te combineren met onze ZAQQ barefoot schoenen.

Vandaag willen we je kennis laten maken met enkele nieuwe trends van 2021. Altijd al schoudervullingen willen dragen? Dan is dit seizoen jouw heel persoonlijke modejaar! Maar dierenprints en delicate nudetinten zijn nog steeds erg in.

We zijn vooral blij dat steeds meer merken waarde hechten aan duurzame materialen. U kunt dus van boven naar beneden vertrouwen op hulpbronnenbesparende verwerking.
Met onze ZAQQ's aan je voeten kun je elke look creëren, want onze barefootschoenen zijn niet alleen extreem comfortabel, maar ook nog eens super trendy. Stijl en comfort gaan perfect samen en vormen een perfecte symbiose met onze duurzame productie.
Je ZAQQ ligt al op je te wachten, maar laat je voor nu inspireren door de modetrends voor 2021.

Combineer Pantone trendkleuren 2021 met barefoot schoenen

Dit jaar heeft Pantone Ultimate Grey en Illuminating Yellow uitgeroepen tot trendkleuren van 2021. Gecombineerd gaan het subtiele grijs en het krachtige geel gewoon prachtig samen en geven elke look een zelfverzekerde en krachtige uitstraling!

Blotevoetenschoenen-patone-trendkleuren-2021

Ook de bekendste modeontwerpers en modeshows pakken in 2021 de trendkleuren op en tonen mode in geel en grijs.

Het oplichtende geel is krachtig als de zon. Alleen al het kijken naar deze kleur straalt energie uit. Als je het wat subtieler wilt, ga dan gewoon voor een warmer honinggeel.

Je kunt je look samenstellen zoals je zelf wilt – ofwel met grijze kleding in combinatie met gele blotevoetenschoenen en accessoires. Of voor gedurfde trendsetters allemaal in geel en bijpassende grijze schoenen.


>> Naar onze gele blotevoetenschoenen – klik hier! <<

>> Naar onze grijze blotevoetenschoenen – klik hier! <<

Bijpassende blotevoetenschoenen voor trendy dierenprint

Blote voeten schoenen-animal-print-2021

Wat past beter bij de urban jungle dan dierenprints? Deze looks zijn al jaren erg trendy, maar dit jaar springen luipaard- en zebralooks eruit. Gecombineerd met bijpassende sneakers creëer je een look die zelfverzekerd en buitengewoon is.
Je kunt witte of zwarte sneakers met het zebrapatroon dragen om de kleuren aan je voeten weer op te pikken. Alle warme bruintinten zijn geschikt voor de krachtige luipaardlook.

>> Naar onze witte blotevoetenschoenen – klik hier! <<

>> Naar onze zwarte blotevoetenschoenen – klik hier! <<

>> Naar onze bruine blotevoetenschoenen – klik hier! <<

Ballonmouwen & schoudervullingen in 2021

De jaren 80 zijn definitief terug! Schoudervullingen en ballonmouwen waren vorig jaar al in de mode en de eighties trend zet dit seizoen door. Als je echt dapper bent, kun je ook felle kleuren pakken.
Blazers en blouses met brede schoudervullingen kunnen al snel te mannelijk ogen. Om je look meer vrouwelijkheid te geven, moet je naar filigraan schoenen op blote voeten grijpen! Ballerina's zijn de beste keuze!

Op blote voeten lijkende schoudervullingen

Brede broeken passen perfect bij schoenen op blote voeten

Wijde broeken zijn een must have in 2021. Je kunt zelf bepalen of je een lichte bootcut jeans of een hele wijde Marlene broek wilt dragen.
Sneakerschoenen op blote voeten passen perfect bij beide stijlen. Uit ons enorme aanbod laten we je hier een paar supervrouwelijke sneakermodellen zien.


Schoenen op blote voeten, wijde broeken

Schoolmeisjesstijl met schoenen op blote voeten – een must-do in 2021

Schoenen op blote voeten Mary Janes

Je leest het goed, dit jaar zijn uniformen die doen denken aan schoolmeisjes een rage. Geruite rokken met V-hals blouse en trui. Wil je er extra sexy uitzien, combineer dan een kortere geruite rok met netkousen. Als je subtieler wilt zijn, kies dan een midi-rok in effen kleur met een ondoorzichtige panty.
En wat past beter bij de stijl van schoolmeisjes dan de schoenen van Mary Jane? Typerend hiervoor is de meisjesachtige vorm en het riempje om te sluiten. Onze blotevoetenschoen BANQET is het model dat gemaakt is voor de schoolmeisjeslook.

>> Naar het BANQET – klik hier! <<

2021 in lakleer ook met barefoot schoenen

Jurken, jasjes, leggings en tassen - er kan niet genoeg lakleer zijn. Maar lakleer is niet alleen populair op de catwalks van de wereld. Deze trend kun je gemakkelijk combineren met je look.
Ofwel volledig in lakleer of alleen als accent in de vorm van een jas, tas of lakschoenen. Natuurlijk vind je bij onze barefootschoenen ook bijpassende lakleren modellen!

Barefoot schoenen lakleer

Onze QUAIL Ridge Black schittert niet alleen, maar ziet er ook ongelooflijk elegant uit met de aangegeven insteek in de zool. Wil je het sportiever en zomerser, dan moet je QIMBERLY Blue hebben - een blotevoetenschoen die overtuigt met lakstrepen aan de zijkanten.

Roze maar minder: nude schoenen op blote voeten

Barefoot schoenen nude roze

Roze is waarschijnlijk de kleur die het meest geassocieerd wordt met vrouwelijkheid. Maar niet alleen vrouwen kunnen deze trend volgen, ook modebewuste mannen grijpen zelfverzekerd naar het roze overhemd.
Roze zal waarschijnlijk nooit uit de modewereld verdwijnen, maar er zijn altijd verschillende kleurnuances die bijzonder populair zijn. In 2021 kun je beter niet voor krachtig roze gaan, maar juist voor delicate roze tinten.
Natuurlijk hebben we ook bijpassende blotevoetenschoenen in onze winkel. Van zachtroze tot nude, je hebt een enorme keuze. Je kunt er het beste zelf doorheen bladeren.

>> Naar onze nude en roze blotevoetenschoenen - klik hier! <<

Duurzaamheid 2021 helemaal trendy

Barefoot schoenen trends 2021

Het thema duurzaamheid heeft eindelijk de grote modebedrijven bereikt. Materialen die op een grondstofbesparende manier zijn geproduceerd of zelfs afkomstig zijn uit recycling, zijn erg populair.
Met onze blote voeten schoenen kun je de modetrend ook aan je voeten voortzetten, want alle ZAQQ's zijn niet alleen extreem comfortabel, maar ook nog eens duurzaam geproduceerd.
Bekijk onze modellen van katoen of kurk.

>> Naar onze veganistische blotevoetenschoenen – klik hier! <<

En? Welke trend voor 2021 vind jij het mooist? Of het nu gaat om wijde broeken, dierenprints, vinyl en leer, brede schoudervullingen of een schoolmeisjeslook - met onze duurzame ZAQQ-schoenen op blote voeten ben je altijd op de goede weg!

Voel je vrij, voel je ZAQQ.

Terug naar blog
1 van 3