Met barefootschoenen door de sneeuw

Mit Barfußschuhen durch den Schnee

Met barefootschoenen door de sneeuw? Natuurlijk! Met onze wintermodellen ben je perfect uitgerust. We hebben gevoerde modellen in de shop die je voeten zelfs op zeer koude dagen comfortabel warm houden en toch alle eigenschappen van barefootschoenen hebben die onze ZAQQ’s uniek maken: voldoende ruimte vooral bij de voorvoet, een vlakke en absoluut flexibele zool en een bijzonder licht gewicht.

In onze shop vind je gegarandeerd de barefootschoen die bij je past. Neem nu meteen een kijkje!

 

>> Alle barefootschoenen voor dames – klik hier! <<

>> Alle barefootschoenen voor heren – klik hier! <<

QUINTIC-Winter-Vegan-Black-9

>> Bekijk QUINTIC Winter Vegan Black <<

 

Urenlang door de sneeuw lopen met barefootschoenen

Als je urenlang door sneeuw wilt wandelen die mogelijk al gedeeltelijk is gesmolten, moet je zeker een model kiezen dat waterdicht en hoog uitgesneden is, zodat de sneeuw niet van onderen of boven kan binnendringen. 

Onze QUINTIC Winter Velours Brown Waterproof voldoet precies aan bovenstaande criteria en is bovendien gevoerd met warm lamsvacht. De QUINTIC modellen behoren trouwens al jaren tot onze populairste barefootschoenen in de koudere seizoenen en hebben ook dit sneeuwseizoen talloze nieuwe fans voor zich gewonnen. 

 

QUINTIC-Winter-Velours-Bruin-Waterdicht-7RKSFf51OfPXxzQUINTIC-Winter-Velours-Bruin-Waterdicht-578lRQ22pRdFIRY

>> Bekijk QUINTIC Winter Velours Brown <<

 

QUINTIC is de allrounder in de winter, want hij is geschikt voor al je outdooractiviteiten en ziet er ook bijzonder stijlvol uit bij een elegant outfit. Met de warme voering, de hoge snit en de typische eigenschappen van barefootschoenen kan de sneeuwwandeling niet lang genoeg duren.

 

QUINTIC-Winter-Brogue-Cognac-51N1uRRdBcsA31o

>> Bekijk QUINTIC Winter Brogue Cognac <<

 

QUINTIC-Winter-Black-35QUINTIC-Winter-Black-49

>> Bekijk QUINTIC Winter Black <<

 

QUINTIC-Winter-Brogue-Black-7q7zqI4XEo5JKm

QUINTIC-Winter-Brogue-Black-45i1wAw1u6knWB5

>> Bekijk QUINTIC Winter Black <<

 

Door het besneeuwde voetgangersgebied met barefootschoenen 

 

PREQUEL is de lage schoen die tot de enkel reikt en je zo optimaal beschermt tegen binnendringende sneeuw. Met zijn discrete en ingetogen design ziet deze barefootschoen er altijd goed uit – elegant bij een businessoutfit en casual bij een vrijetijdslook.

 Dankzij de warme voering voel je je zelfs op koude dagen absoluut comfortabel. Nu hoef je alleen nog maar te kiezen tussen nappaleer of vegan!

PREQUEL-Winter-Vegan-Zwart-34

>> Naar de PREQUEL Winter Vegan Black <<

PREQUEL-Winter-Nappa-Zwart-16EP4V6G3jiRdRCPREQUEL-Winter-Nappa-Black-40xuBpkByAdihwG

>> Bekijk PREQUEL Winter Nappa Black <<

 

Onze allrounders die geschikt zijn voor sneeuw, maar ook voor wandelen in het overgangsseizoen

Houd je van minimalistisch en heb je liever zo weinig mogelijk schoenen? Dan is een halfhoge barefootschoen zonder voering perfect voor jou. Wij hebben enkele modellen in onze shop die waterdicht zijn en die je ook in het voor- en najaar kunt dragen. Draag ze in de winter met warme sokken. 

HQE-Midden-Zwart-Waterdicht-1HQE-Midden-6HQE-Mid-Sky-Waterproof-1

>> Alle waterdichte schoenen voor dames – klik hier! <<

>> Alle waterdichte schoenen voor heren – klik hier! <<

We hebben in ons team de beste ervaringen met sokken van merinowol. Ze houden je voeten heerlijk warm en zijn toch vrij dun. Van een halfhoge, waterdichte barefootschoen heb je bijna het hele jaar door plezier. Daarnaast kun je voor de zomer een paar praktische barefootsandalen kopen en voor het overgangsseizoen misschien een paar barefootsneakers. 

HIQE met een middelhoge en hoge snit is perfect voor de winter. Deze typische wandelschoen kan goed gecombineerd ook in het dagelijks leven worden gedragen. Met warme sokken loop jij voorop bij elk sneeuwballengevecht. Met onze waterdichte HIQE is het dubbel zo leuk in de sneeuw. 

HQE-Hoog-3HQE-Hoog-3HIQE-Bruin-Blauw-Waterdicht-11fIFx494vz912nHIQE-Veganistisch-Sierra-Waterproof-10RuWfYBjrrDwt0

>> Bekijk HIQE High-Cut <<

 

 

De warme dameslaars om in de sneeuw te wandelen

ATTRAQT zegt het al met zijn naam! Deze winter-dameslaars is bijzonder aantrekkelijk en houdt je voeten bijzonder warm door de lamsvachtvoering. Draag hem met een warme gebreide jurk en thermische legging, met ingestopte skinny jeans of nog nonchalanter op bijzonder koude dagen met een skibroek erover – ATTRAQT Winter Black zal je verrassen met zijn comfort.

ATTRAQT-Winter-Zwart-3ATTRAQT-Winter-Zwart-8

>> Bekijk ATTRAQT Winter Black <<

 

Heb je nog geen sneeuwbestendige barefootschoen? Dan wordt het tijd dat je hem haalt! Afhankelijk van de regio ligt er nog veel sneeuw. Als je nu bestelt, kun je na een snelle bezorgtijd zelf binnenkort je nieuwe ZAQQ dragen. 

Feel free, feel ZAQQ.

 

Terug naar blog
1 van 3