Met barefootschoenen door de sneeuw

Mit Barfußschuhen durch den Schnee

Met op blote voeten schoenen door de sneeuw? Natuurlijk ben je goed uitgerust met onze wintermodellen. We hebben modellen in de winkel gevoed die je voeten warm houden op zeer koude dagen en nog steeds alle blote voeten eigenschappen hebben die onze ZAQQ's vormen: genoeg ruimte, vooral in het voorvoetgebied, platte en absoluut flexibele zool en een bijzonder lichtgewicht.

In onze winkel vindt u gegarandeerd de blote voetenschoen die voor u is gemaakt. Kijk eens!

>> Alle blote voeten schoenen voor vrouwen - klik hier! <<

>> Alle blote voeten schoenen voor mannen - klik hier! <<

 

Quintic Winter Vegan Black-9

 

 >> naar Quintic Winter Vegan Black <<

 

Urenlang door de sneeuw wandelen met schoenen op blote voeten

Als u zich urenlang door de sneeuw doorkruisen, die op plaatsen al op sommige plaatsen is ontdooid, moet u zeker een model kiezen dat waterdicht en zo hoog mogelijk is, zodat de sneeuw niet van beneden of van boven kan doordringen. 

Onze Quintic Winter Velors Brown Waterpoof voldoet aan de bovengenoemde criteria en wordt ook gevoed met warme lamsk. Overigens behoren de Quintic -modellen al jaren tot onze populairste blote voetschoenen in het koudere seizoen en hebben ze ook talloze nieuwe fans gewonnen in dit sneeuwseizoen. 

 

Quintic Winter Velor-Bruin-WaterProof-7RKSFF51OFPXXZ
Quintic Winter Velor-Bruin-WaterProof-578LRQ22Prdfiry

 

 >> om wintervelsje bruin te kwamen <<

 

Quintic is de All -Rounder in de winter, omdat het allebei deelneemt aan uw buitenactiviteiten, maar er ook bijzonder stijlvol uitziet over de elegante outfit. Met de warme voeding, de hoog gesneden en de typische blote voetenschoeneigenschappen, kan de sneeuwwandeling niet lang genoeg zijn.

Overigens kunt u onze quintici maken, die niet met waterdichte zijn gemarkeerd, door de juiste impregnering van het sneeuwfestival. U kunt meer informatie vinden over zorg in ons tijdschrift - klik hier!

 

 

Quintic-winter-bogue-cognac-51n1urrdbcsa31o

 

 >> naar Quintic Winter Brogue Cognac << 

 

 

Quintic Winter Black-35
Quintic Winter Black-49

 

  >> naar Quintic Winter Black << 

 

 

Quintic Winter Brogue-Black 7q7zqi4xeo5jkm

 

 

Quintic Winter Brogue-Black-45I1WAW1U6KNWB5

 

  >> naar Quintic Winter Black << 

 

Vanwege de met sneeuw bedekte voetgangerszone met schoenen op blote voeten 

 

Prequel is de schoen die zich uitstrekt tot de enkel en je dus optimale bescherming biedt tegen penetrerende sneeuw. Met het subtiele en rustige ontwerp past deze blote voetschoen altijd - elegant voor de zakelijke outfit en slachtoffer van de vrijetijdslook.

 Je wordt warm gevoed op koude dagen. Nu hoeft u alleen maar te kiezen tussen Nauwe of Vegan!

 

Prequel Winter Vegan Black-34

 

  >> voor Prequel Winter Vegan Black << 

 

Prequel-winter-nappa-black-16p4v6g3jirdrc
Prequel-winter-nappa-black-40xubbyadihwg

 

   >> voor prequel winter nappa black << 

 

Onze alles -rounders, die geschikt zijn voor sneeuw, maar ook voor wandelen in de overgangsperiode

Vind je het minimalistisch leuk en geef je de voorkeur aan de kleinst mogelijke selectie schoenen in je bezit? Dan is een halve zware voetschoen zonder voeding perfect voor jou. We hebben enkele modellen in de winkel die waterdicht zijn en die u ook kunt dragen in de lente en herfst. In de winter draag je ze met warme sokken. 

Hiqe-Mid-Black waterdichte-1
Hiqe-Mid-6
Hiqe-mid-sky waterdichte-1

>> naar hiqe mid << 

 

>> Alle waterdichte schoenen voor vrouwen - Klik hier! <<

>> Alle waterdichte schoenen voor mannen - Klik hier! <<

We hebben de beste ervaringen gehad in een team met merinowolsokken. Je houdt je voeten prachtig warm en zijn nog steeds vrij dun. Met een halve, waterdichte, waterdichte blote voetenschoen heb je bijna het hele jaar door plezier. Bovendien kunt u een paar praktische blote voeten sandalen kopen voor de zomer en mogelijk een sneaker op blote voeten voor de overgangsperiode. 

Hiqe met middelgrote en hoogsnip is gemaakt voor de winter. Deze typische wandelboot kan ook goed worden gedragen in het dagelijks leven. Met warme sokken loop je voorop met elk sneeuwbalgevecht. Met onze waterdichte hiqe is het twee keer zoveel plezier in de sneeuw. 

Hiqe-high-3
Hiqe-high-3
Hiqe bruin blauw waterdichte-11fifx494vz912n
Hiqe-vegan-sierra-waterproof-10ruwfybjrrdwt0

>> naar hiqe high-cut << 

 

 

Het warme damesbreine voor de sneeuwwandeling

Attraqt zegt het met zijn naam! Deze winterdiamantschoen is bijzonder aantrekkelijk en houdt je voeten bijzonder warm met het voeden van lamsbels. Voor de warme brei -jurk met thermolgings, met doorboorde skinny jeans of zelfs casual op bijzonder koude dagen met skigebroeken erover - Attraqt Winter Black zal je volledig inspireren met zijn comfort.

 

Attraqt Winter Black 3
Attraqt Winter Black 8

>> voor de Attraqt Winter Black << 

 

Heb je nog geen sneeuw -compatibele blote voetenschoen? Dan wordt het nu erg tijd! Afhankelijk van de regio is er nog veel sneeuw. Als u nu bestelt, kunt u uw nieuwe doen na bliksem -snelle verzendtijd ZAQQ Ren je snel. 

 

Voel je vrij, voel je ZAQQ.

 

Terug naar blog
1 van 3