Met CHUQQS blote voeten schoenen de festivalzomer in

Mit CHUQQS Barfußschuhe in den Festival-Sommer

We hebben lang geduldig gewacht en vol hoop en verwachting uitgekeken naar de tijd die voor ons ligt. Nu is de tijd aangebroken voor vrijheid, vrije tijd en streetfoodfestivals. Reikhalzend uitkijken om eindelijk ‘naar buiten’ te gaan en weer volop van ons leven te genieten. 

Het verlangen naar zomerse feestjes, pompende bassen en gezellige zomernachten gepaard met daarbij de sfeer van een kampvuur en nieuwe streetfoodcreaties, zoals geflambeerde ijsjes of miniburgers is begonnen. Met je CHUQQ’s sta je altijd op de eerste rij voor het feesten onder de sterrenhemel, bij het knetterende kampvuur en de gezellige klanken van de gitaar en wervelende festiviteiten.

ZAQQ-CHUQQs-Barfussschuhe-2

De casual gladleren CHUQQ overleeft de bruisende festivals zonder kater en combineert alle voordelen van een barefootschoen. Met zijn moderne rubberen zool, witte neus en lichtheid is hij de trendsetter in de drukte. De gladleren schoen is bestand tegen regenachtige avonden, gemorste drankjes of zweterige concerten. Je halfhoge sneaker boots vallen op in de kleurrijke drukte en moedigen je met hun rubberen antislipzolen aan om te dansen. 

De witte veters en het ZAQQ embleem maken je CHUQQS echt uniek. De naden van de ZAQQ barefootschoen verbinden het fijne nappa bovenleer met de schoen waardoor een stijlvolle uitstraling ontstaat. Het openporige en ademende gladleer is zacht gelooid en extra fijngepolijst. De zeer flexibele, slipvaste en slijtvaste zool is met de hand aan de schacht genaaid met behulp van oplosmiddelvrije verlijming.

Met onze CHUQQS in de kleuren wit, grijs, zwart en blauw ben je perfect uitgerust voor het feest- en concertleven en kun je zelfs van de meest stormachtige momenten genieten.

Feel free, feel ZAQQ.

ZAQQ-CHUQQs-Barfussschuhe-3

Terug naar blog
1 van 3