Lentekriebels bij elke stap met sportieve blotevoetenschoenen

Frühlingsgefühle auf Schritt und Tritt mit sportlichen Barfußschuhen

Binnenkort is het zover en komt de natuur weer tot leven. De eerste bloemen ontkiemen en de zon krijgt steeds meer kracht. De lente staat voor de deur. Tijd om je schoenen aan te trekken en je benen te strekken in de frisse lucht.

De ZAQQ-schoenen op blote voeten zijn je ideale metgezel. Voel de levende grond onder je zolen en voel je tegelijkertijd veilig en in goede handen. Terwijl je je batterijen oplaadt in het bloeiende landschap, zullen ook je voeten zich vrij kunnen ontplooien. Dankzij het ademende materiaal kunnen ze buiten net als jij opgelucht ademhalen.

Natuurlijk wordt ook de optiek niet verwaarloosd. Van helder & sportief tot subtiel & elegant - bij ons vind je de perfecte blotevoetenschoen voor jou en je behoeften. Precies goed voor een actieve start van het nieuwe seizoen.


Onderweg op ZAQQ. Je voeten zullen je dankbaar zijn.

RIQ paars 2

Breng beweging in je leven - met je nieuwe blotevoetenshot

Meer bewegen is een van de meest voorkomende goede voornemens voor het nieuwe jaar. Tijd om het plan in daden om te zetten. Dit werkt bijzonder goed met de sneakers van ZAQQ. Met hun vrolijke kleuren concurreren ze met de voorjaarsbloemen. Het is dus gegarandeerd niet moeilijk om de innerlijke zwakke hond te overwinnen. Dankzij het lage gewicht komt u bijzonder goed op gang.

Onze joggingschoenen QUSQO en RIQ in turkoois en roze zijn ideaal om wintervet tegen te gaan. Ook als je echt gaat zweten, worden je voeten goed geventileerd dankzij het mesh materiaal. Meer lichtgewicht schoenen vind je in onze veelzijdige collectie hardloopschoenen voor dames.

Maar natuurlijk willen we ook mannen helpen om de lente te verwelkomen met een sportief programma. De felblauwe QNIT en de feloranje QYNLEE-schoen zijn een geweldige motivator. Ze hebben ook een mesh-oppervlak en nodigen uit tot topsportprestaties.

RIQ Geel 3


Optimaal bevoorraad - ongeacht of het regent of schijnt

In het voorjaar is het tijd om de natuur in te trekken. Helaas is er in deze tijd van het jaar niet altijd voldoende zon. Vaak worden we verrast met dagen met regenachtig weer of zelfs sneeuw. Zodat je op natte dagen niet thuis hoeft te blijven, hebben we een paar waterdichte schoenen in de aanbieding. Zo zijn je voeten optimaal beschermd tijdens wandelingen en andere avonturen.


<< Alle waterdichte ZAQQ's voor dames vind je hier! >>

<< Alle waterdichte ZAQQ's voor heren vind je hier! >>

Openluchtschoenen op blote voeten-13

Het HIQE-model ondersteunt je met zijn hoge schacht zelfs in bergachtige streken. Maar ook in het dagelijks leven is deze kleurrijke blotevoetenschoen een absolute blikvanger. Met de juiste verzorging is hij uw betrouwbare metgezel en voorziet hij u en uw voeten bij alle weersomstandigheden van frisse lucht. Trouwens, we hebben deze langlopende favoriet voor mannen en vrouwen. In vele unieke kleurencombinaties en 3 verschillende schachthoogtes.

Outdoor schoenen op blote voeten-9aOFxOQwyGHiZN

Onderweg op nieuwe wegen. De modellen MONTBLANQ, TREQ en VAQATION geven je zelfs extra grip dankzij hun antislipzolen. Precies goed voor actieve natuurliefhebbers die het weer niet schuwen. Deze kleurrijke selectie brengt echt elke voet veilig en droog naar zijn bestemming.

IVIQ wit

Elegant en sportief tegelijk - de allrounder voor elke situatie

Een korte trip naar kantoor of naar een zakelijke bijeenkomst na een wandeling? Geen probleem met deze klassiekers. Deze sportieve multifunctionele schoenen passen zich met hun chique en modieuze design aan elke gelegenheid aan. Ze spelen niet al te kleurrijk, maar doen qua functionaliteit zeker niet onder voor hun collega's.

Met zijn witte rubberen zool is onze SHOQQ helemaal on trend. De bruine sneaker past bij elke workout - outfit. Tegelijkertijd geeft het een dynamische toets aan elegante kleding. Hetzelfde geldt voor onze barefootschoen IVIQ, die momenteel ons assortiment sneakers voor dames aanvult.


De blauwe SLOQ is de gelijke sneaker voor heren. Het is licht en flexibel en maakt toch een zeer hoogwaardige indruk. Daarom kan hij ook casual chic gecombineerd worden met pantalons en jeans.

Goed uitgerust voor elke gelegenheid met je ZAQQ blotevoetenschoen - lente - wij zijn er klaar voor!

Voel je vrij, voel je ZAQQ.


<< Alle ZAQQ barefoot schoenen voor dames vind je hier! >>

<< Alle ZAQQ barefoot schoenen voor heren vind je hier! >>

Terug naar blog
1 van 3