Good LUQQ met je ZAQQ

Good LUQQ with your ZAQQ

De lente verandert net in het seizoen van de zomer, met zijn levendige kleuren van de bloemen, ontluikende knoppen aan de bomen en het intense groen van de planten. Het aprilweer heeft op sommige dagen, vooral in het bergachtige landschap, ook nog wat te zeggen, en het seizoen voor ballerina’s, mocassins en sandalen laat nog even op zich wachten.

ZAQQ-LUQQ-1

Dat betekent dat de overgangsperiode is aangebroken en het moment voor onze gelukbrengende LUQQ is gekomen. Het is tijd om de dikke winterschoenen op te bergen en met frisse en tijdloos modieuze barefootschoenen het volgende seizoen in te gaan.

Het moderne design en de kleurrijke kleuren van de LUQQ schoenen weerspiegelen het dromerige seizoen van het bloeiende landschap. De gedurfde primaire kleuren rood en blauw worden gecombineerd met complementaire kleuren om nieuwe, moderne en extravagante combinaties te creëren. In combinatie met het fijnste, zacht gelooide nappaleer en suède ziet de schoen er van alle kanten bijzonder kleurrijk uit, en de briljante lakelementen voegen net dat beetje extra toe. 

 ZAQQ-LUQQ-2

De LUQQ wordt je perfecte allroundschoen voor het overgangsseizoen. Je voeten zullen je bij elke stap die je zet dankbaar zijn. De extra fijne en dunne rubberen zool biedt je voeten het nodige comfort en overtuigt door zijn platte ontwerp en duurzame kwaliteit. Bij het lopen glijd je met jouw platte LUQQ schoenen over de ondergrond en kan je voet zich ontvouwen. Daarbij wordt je wervelkolom ontlast en worden je gewrichten beschermd, waardoor je natuurlijke houding wordt ondersteund. 

 

De sneakerlaars geeft je stabiliteit en is met zijn zijrits en gladleren elementen, ook op de zool, een zeer slanke en lichte barefootschoen. Je voeten hebben door de optisch gemaskeerde tenenbox een enorme bewegingsvrijheid en zullen deze schoenen niet meer uit willen trekken. Dankzij de ademende dunne katoenen stof van de binnenzool blijf je zelfs bij zweterige temperaturen in uitstekende vorm. De vetersluiting helpt je om de LUQQ schoen aan te passen aan jouw wensen. Door de ritssluiting kun je de schoenen gemakkelijk aan- en uittrekken en snel over het asfalt bewegen.

 

 ZAQQ-LUQQ-3

De LUQQ schoen kan alles: in combinatie met een jeans of een plissérok is hij de perfecte metgezel voor een restaurantbezoek. Hij is geschikt voor het wandelen en klimmen in de bergen of voor een comfortabele lentewandeling en stadswandeling.

Je maakt in ieder geval met je nieuwe gladleren LUQQ schoenen overal een schitterende indruk. Neem de tijd voor de goede dingen in het leven, maak weer eens een wandeling, ga een paar minuten zitten op je favoriete plekje of geniet even van een lekker ijsje in de stad, ontmoet vrienden en geniet van de tijd met je gezin – je LUQQ wijst je de weg.

Wij wensen je Good LUQQ met je ZAQQ...

Terug naar blog
1 van 3