Met barefootschoenen uitgaan? Comfortabel en stijlvol het nachtleven in met ZAQQ!

Mit Barfußschuhen Ausgehen? Bequem und stilsicher durchs Nachtleben mit ZAQQ!

Ken je het probleem? Je bent ’s avonds uitgenodigd, je outfit ligt klaar, maar je wilt als man geen oncomfortabele nette schoenen dragen en als vrouw geen hoge hakken? Maar comfortabele schoenen lijken je niet chic genoeg?

Dan ken je onze elegante ZAQQ’s nog niet! Hiermee hoef je geen compromissen meer te sluiten tussen stijl en comfort.

Met onze barefootschoenen loop je comfortabel en elegant naar de cocktailbar en laat je je van je bijzonder moderne zijde zien.

 

Barefootschoenen voor het uitgaan voor dames

Trek jij na het dansen liever je hoge hakken uit? Zien je comfortabele schoenen er gewoon veel te sportief uit voor de cocktailbar? Wring jij je voor je date in de biertuin in hakken die bij je jurk passen maar totaal oncomfortabel zijn?

Dat hoeft niet! Met onze barefootschoenen kun je als vrouw absoluut vrouwelijk en stijlvol zijn zonder in te leveren op comfort. Met je nieuwe ZAQQ’s verover je niet alleen vol vertrouwen de dansvloer, maar kom je na een lange avond stappen ook net zo opgewekt en licht thuis zonder dat je voeten pijn doen.

QARMA Black

barfussschuh-ballerina-schwarz


Met zijn typische ballerina-design is onze QARMA heel eenvoudig en supercomfortabel. Hij past bij alle outfits en benadrukt je vrouwelijke kant. Draag QARMA met skinny jeans en een speelse blouse voor een barbecue, of dans er de hele nacht op met een kort zwart jurkje.

QARMA Black

 

 

TWIST Sling Black

TWIST-Sling-Black

Is stijl voor jou een topprioriteit? Maar je wilt niet op comfort inleveren? Dan is onze TWIST precies wat je zoekt! Met zijn superflexibele zool kun je hem zelfs opvouwen en in je handtas stoppen om snel van schoenen wisselen. In de uitvoering Sling Black past hij uitstekend bij korte zwarte jurkjes en bij alle vrouwelijke outfits met zwarte kant.

TWIST Sling Black

 

 

QERP Velours Black

QERP-Velours-Black


Onze QERP is makkelijk te combineren met alle outfits. De fijne snit van de mocassin en de zilveren strik aan de bovenkant geven hem een zeer vrouwelijke uitstraling. Met QERP heb je zonder twijfel je nieuwe favoriete mocassin gevonden die je ’s avonds nooit in de steek laat!

QERP

 

 

CLIQ Gold

elegante-Barfuss-Sandalen


CLIQ is onze luchtige en bijzonder vrouwelijke sandaal die je perfect kunt dragen bij luchtige jurkjes en rokken. Het glanzende goud geeft jouw zomerse look net dat beetje glamour zodat jij ’s avonds kunt schitteren op de dansvloer. Laat je vrouwelijke kant zien met onze CLIQ!

CLIQ Gold

 

 

IQON Gold

barfussschuhe-damen-business


Een supervrouwelijke veterschoen – onze IQON is fantastisch chic! Als het ’s avonds wat koeler is, is dit de perfecte keuze. Combineer hem met een wijde Marlene-broek of culotte. Als je echt wilt uitpakken, draag er dan een speelse blouse met gouden pailletten bij.

IQON Gold

 

LOOQ Nude

Barfussschuhe-Damen


Als je een keer geen zin hebt om hoge hakken te dragen, hoef je met onze LOOQ niet op elegantie in te leveren. Integendeel, deze vrouwelijke ballerina maakt je look compleet, geeft je stijlvertrouwen en is tegelijkertijd hemels comfortabel. In nude zien ze er bijzonder delicaat uit en ze passen perfect bij speelse zomerjurkjes.

LOOQ Nude

 

Barefootschoenen voor het uitgaan voor heren

Pak, elegante broek of jeans – welke stijl je ook kiest, met onze barefootschoenen zit je altijd goed. Hier presenteren we enkele herenmodellen die alles van elegant tot sportief dekken. Nooit meer vermoeide voeten, zelfs niet na een hele nacht dansen, en nog steeds volledig stijlvol op de dansvloer bewegen – met ZAQQ barefootschoenen is dat geen uitdaging meer.

 

BRIQ Brogue Waterproof Black

Anzugschuhe-Barfuss


Soms moet het een beetje klassieker zijn. Onze BRIQ is de meest comfortabele nette schoen die je je kunt voorstellen. Met zijn subtiele hak, glanzend gladleer en ingewerkte brogues ziet hij er absoluut elegant uit. Of je nu naar de opera gaat of de hotelbar: met BRIQ zit je altijd goed!

BRIQ

 

 

PIQUANT Vegan Brown

PIQUANT-Vegan-Brown


Jouw sportieve, elegante sneakers met een ongelooflijk elegante suède look. Dankzij het minimalistische design past hij zowel bij jeans als bij lichte chino’s. PIQUANT is jouw allrounder waar je altijd op kunt vertrouwen – ongeacht de gelegenheid!

PIQUANT

 

 

QEA Velours Black

QEA-Velours-Black-Mokassin


Een mocassin is in de zomer altijd een goede keuze! Als hij ook nog zo elegant is als onze QEA, hoef je geen compromissen meer te sluiten tussen comfort en een stijlvolle uitstraling. De instapschoen past niet alleen goed bij een bermuda en een T-shirt, maar ook bij een pantalon en een zomerhemd.

QEA

 

 

IVIQ Sierra

barfussschuhe-braun


IVIQ is een moderne sneaker die je maximale bewegingsvrijheid en lichtheid geeft. Met zijn prachtige, lichtbruine kleur in contrast met de witte zool is de IVIQ Sierra bovendien ontzettend trendy. Of je ze nu draagt met een jeans of een luchtige linnen broek, je zult er zeker mee opvallen.

IVIQ

 

TAQQ Nappa White

TAQQ-Nappa-White


Met een eenvoudige witte sneaker kun je niet in de fout gaan. Onze TAQQ is je sportieve, elegante metgezel die je op je best laat zien. Hij past gewoon bij alle outfits en geeft je een frisse en moderne zomerlook!

TAQQ

 

 

DUQE Vegan Antique Brown

Business-Barfussschuhe

Kan een comfortabele herenlaars er eleganter uitzien? Nee! Het fijne vegan materiaal lijkt verwarrend veel op gepolijst hoogglansleer. We zijn zelf verbaasd over hoeveel elegantie je uit een barefootschoen kunt halen. Onze DUQE is de perfecte keuze voor moderne mannen met stijl!

DUQE

 

Waarom zou je oncomfortabele schoenen aantrekken als je kunt kiezen voor een comfortabele metgezel? Met onze elegante ZAQQ’s heb je voor elke gelegenheid een comfortabele en stijlvolle vriend aan je zijde.

Wees elegant!

Jouw ZAQQ team

Terug naar blog
1 van 3