De mooiste en meest comfortabele barefootschoenen voor zomerjurken

Die schönsten und bequemsten Barfußschuhe zum Sommerkleid

Het is gewoon heerlijk om bij warme temperaturen een zomerjurk te dragen. Als vrouw heb je ruime keuze van lang tot kort, van simpel tot speels. Hoe comfortabel en stijlvol de jurk ook is, de hele look wordt snel verpest als je niet de juiste schoenen draagt.

Gelukkig hoeft de moderne stijlbewuste vrouw zich niet langer in veel te strakke hoge hakken te wringen om een elegante look te creëren. Met onze barefootschoenen hoef je nergens meer op in te leveren. Het vinden van de perfecte balans tussen comfort en stijl is met onze modieuze zomerschoenen een fluitje van een cent. Pak je luchtige jurkjes en combineer ze met onze chique ZAQQ’s!

 

Onze barefootschoenen geven je de zomerlook

Barefootschoenen in wit, glanzend zilver of goud en nude-tinten passen perfect bij je jurk en maken je hele outfit veel zomerser. Hier zijn een paar van onze favoriete barefootschoenen die je bij een zomerjurk kunt dragen.

Barfuss-Sandalette-GoldNEYc33hklrtsH


 

Zilveren of gouden barefootschoenen bij een jurk

Onze sandalen in zilver en goud voegen een vleugje glamour toe aan je outfit zonder te opvallend te zijn. Zilver- en goudtinten zijn vrouwelijk en toch neutraal genoeg om bij elke jurk te passen.

CLIQ Gold – onze populairste sandaal

Gold-Sandalette-Barfuss


Onze CLIQ is ontzettend vrouwelijk dankzij de bijzondere snit. In zilver en goud geeft het je nog een extra dosis stijl! Draag hem bij een lange jurk of een korte tuniekjurk.

 

QEEP Gold

Barfuss-Sandalen-Kleid


De sandaal ziet er zeer elegant uit dankzij de versierde bandjes aan de voorkant van de voet. De achterste riempjes zijn extra fijn om de elegantie te benadrukken. QEEP is een allrounder en past goed bij korte of lange zomerjurken, maar je kunt hem ook bohemian dragen.

 

SLIQ Silver

Bequeme-Sandalen-Silber


SLIQ is onze sportieve sandaal. Door het elastische riempje kun je ze snel en gemakkelijk aantrekken. Ondanks zijn sportieve silhouet oogt hij in de zilveren kleur erg vrouwelijk. SLIQ kan gedragen worden met een spijkerjurk, een casual minirok of een korte jumpsuit.

 

Ballerina in delicate kleuren bij een zomerjurk

Zomerschoenen in nude-tinten zijn bijzonder delicaat en zien er daardoor sensueel uit. Ze zijn discreet en de perfecte metgezel als je wilt dat je zomerjurk in het middelpunt staat.

 

TWIST Candy

bequemer-Ballerina-Nude


Onze TWIST ballerina’s zijn bijzonder geliefd omdat ze superzacht en flexibel zijn. Opgerold stop je ze gemakkelijk in je handtas en heb je altijd een comfortabel paar vrouwelijke zomerschoenen bij je. TWIST Candy in zachtroze en met zilveren edelsteentjes past bij iedere zomerjurk en geeft je een meisjesachtige look.

 

PINQ Candy

eleganter-Ballerina-Kleid


Noch ballerina noch sandaal – de perfecte mix van beide! Met PINQ Candy kun je niet in de fout gaan! Hij is stijlvol, elegant en toch charmant ingetogen. PINQ past perfect bij een kokerjurkje voor op kantoor, maar ook bij een luchtige, casual zomerjurk.

 

QISS Nude

extravaganter-Barfuss-Ballerina


Een extravagante ballerina voor de zomer – dat is onze QISS! Door de delicate kleur oogt QISS ingetogen, maar de hoge schacht en leren bandjes geven hem een bijzondere uitstraling. Met deze ballerina kun je echt de show stelen met alle extravagante zomerjurken.

 

Witte barefootsneakers bij een zomerjurk

Veel sterren doen het al voor – het hoeft niet altijd een sandaal of een vrouwelijke ballerina te zijn! Ook stijlvolle vrouwen dragen graag witte sneakers bij een zomerjurk. Je kunt een speels jurkje met ruches of een lange, luchtige jumpsuit dragen en met sneakers een gedurfde draai aan je outfit geven. Zelfverzekerde dames laten met deze combinatie zien dat elegantie en sportieve nonchalance heel goed samengaan.

 

QORE Low Vegan White

veganer-weisser-Sneaker

Het bovenmateriaal van deze leuke zomersneakers is gemaakt van elegant kurk. Licht, comfortabel om te dragen en perfect voor elke zomerlook! QORE zijn jouw witte vegan sneakers die met elke zomerjurk gecombineerd worden kunnen.

 

QNIT White

weisser-Sneaker-Sommerkleid


Onze populaire schoen van witte gebreide stof geeft een sportieve uitstraling aan je outfit. Ze passen perfect bij een spijkerjurk, een rockabilly-jurk of een oversized overhemd en geven je een supernonchalante zomerlook.

 

ZZomerjurkjes met sexy enkellaarsjes

Enkellaarsjes bij een zomerjurkje? Boho chic is al jaren een trend en enkellaarsjes passen daar perfect bij. Je kunt zowel lange jurken als korte jurken in boho-stijl met onze halfhoge barefootlaarzen combineren. 

 

GLADIQ Cognac

Ankle-Boot-Sommerkleid


GLADIQ is eigenlijk geen enkellaars in de traditionele zin, omdat de schoen een open snit heeft. Alle moedige vrouwelijke krijgers dragen GLADIQ zelfverzekerd, niet alleen bij een bohemian stijl, maar ook bij een elegant cocktailjurkje.

 

EQUITY Cork White

Onze kurken enkellaars is casual, maar dankzij de lichte kleurstelling uiterst elegant en zomers. Hij past bij alle boho-jurken en benadrukt jouw stijl tot in de perfectie. 

De zomer kan komen, want met onze ZAQQ’s draag jij jouw zomerjurk stijlvol en comfortabel! Je hoeft niet meer te kiezen tussen een sexy zomerjurkje met ongemakkelijke schoenen of een casual outfit met comfortabele schoenen. Met onze barefootschoenen voor de zomer ben je stijlvol, vrouwelijk en absoluut comfortabel.

Feel free, feel ZAQQ!

Terug naar blog
1 van 3