De beste barefootschoenen voor de overgang van zomer naar herfst

Die besten Barfußschuhe für den Übergang von Sommer zum Herbst

We moeten langzaam afscheid nemen van de zomer. Het is de hoogste tijd voor overgangsschoenen, d.w.z. schoenen die u het beste van de beste bieden van zomer tot herfst.

Ren op comfortabele zolen en zie er goed uit, dat kan je ermee doen ZAQQ het hele jaar door. Vandaag laten we u enkele modellen zien die de overgang naar het koelere seizoen zoeten.

 

Ballerina - Altijd de perfecte keuze van lente tot herfst

Ballerina is altijd de perfecte keuze van lente tot herfst. Ze zijn vrouwelijk en doen alles van elegant tot sportief. Bruine tonen van beige tot donkerbruin passen bijzonder goed voor de herfst. Of Qarma, Qite of Banqet-Our Barefoot Ballerina allemaal chic en super comfortabel zijn!

>> Bekijk nu de hele ballerina!

Met de lancering van ballerin kun je ook de zomer een beetje houden. Draag gewoon je zomerjurken met panty's of leggings en trek een vest of blazer op koelere dagen aan. Als het overdag weer warm zou worden, kun je snel de jas en panty's of legging uittrekken om te genieten van de dag in de zomeroutfit. 

Qite donkerbruin

Barefoot schoenen-gebruik-HERBST-11NMJ0EFWJSBVUK

Naar Qite - klik hier!

 

Banqet Nappa Dark Brown

Barefoot schoenen-gebruik-HERBST-119IQ9X0G5O

To Banqet - Klik hier!

 

Qarma beige

Barefoot schoenen-gebruik-HERBST-8GO3WXRYOXQHQN

Naar de Qarma - klik hier!

 

Loafers of mocassins - de stijlvolle overwinning schoenen

Loafers en mocassins zijn de perfecte overgangsschoenen. Je houdt je tenen lekker warm, maar bent nog steeds luchtig genoeg als het overdag warmer zou worden. Je zult gewoon houden van het comfort en het praktische uitglijden en uitglijden!

We hebben onze loeders en mocassins op blote voeten als modellen voor vrouwen en heren en van sportief naar chic.

Barefoot loafer voor vrouwen

Met onze loafers of mocassins voor vrouwen heb je drie modellen om uit te kiezen die niet meer anders kunnen zijn. Iedereen heeft één ding samen - de typische blote voetenschoeneigenschappen die de slippers zo ongelooflijk comfortabel maken.

>> Bekijk nu alle loafers voor blote voeten voor vrouwen!

 

QoSmo Champagne

Barefoot schoenen-gebruik-HERBST-13

Naar QoSmo - klik hier!

 

Qerpeltjes zwart

 

Barefoot Shoes-use-Herbst-8

NAAR DE QERP - Klik hier!

 

Fliq Blue

 

Barefoot Shoes-use-Herbst-6

To Fliq - klik hier!

 

Barefoot Loafer voor mannen

Van sportief tot zeer elegant, als een moderne man met de op blote voeten schoenloafers, ben je verwend. Of QEA, QENT of MONQ je een gezonde loop toestaan ​​en zijn super comfortabel.

 

Qea Velor is zwart

 

Barefoot Shoes-Use-Herbst-7

Naar de QEA - klik hier!

 

Qent blauw

Barefoot Shoes-use-Herbst-9

Naar de Qent Blue - klik hier!

 

Monq Captoe Black

Barefoot Shoes-use-Herbst-6

To Monq - klik hier!

 

Sneaker - Iedereen moet als overgangsschoen in de schoenkast hebben

Sneaker Love - Onze Lace -Up -schoenen gaan gewoon altijd van zomer naar winter. Je zult zeker je favoriete model vinden onder onze ZAQQS. Van klassieke tot ultramoders, van eenvoudig tot opvallend, we bieden u een enorme selectie! 

 >> Bekijk nu alle blote voeten sneakers voor vrouwen!

>> Bekijk nu alle blote voeten sneakers voor mannen!

 

Liqe grijze toffee

Onze liqe is de perfecte keuze voor de overgang. De merinowol zorgt voor temperatuurbalans van zowel warme als koude dagen. Merinowol is ook wateroplatend. Onze liqe is beschikbaar in veel verschillende kleuren en als je wilt, kun je het het hele jaar door dragen vanwege de eigenschappen. Liqe is de All -Rounder die gewoon altijd werkt!

Barefoot Shoes-use-Herbst-5

Naar liqe - klik hier

 

Crqoet zwart

Croqet is fris, modern en bijzonder luchtig. De katoenen stof is gebreid in de voorkant, zodat uw voet goed kan ademen en nog steeds een beetje opwarming heeft op koelere dagen. De perfecte sneaker op blote voeten voor de overgang!

Barefoot schoenen-gebruik-HERBST-2

To Croqet - klik hier!

 

SOQQ Blue

Onze SOQQ veroverde snel alle harten. Het is zo waanzinnig knuffelig en comfortabel, verwarmt je voeten op koele dagen en is nog steeds licht genoeg voor de zomer vanwege het katoen. Wat wil je nog meer Misschien meer kleur? Geen probleem, u kunt SOQQ vinden in uw favoriete kleur!

Barefoot schoenen-gebruik-HERBST-14

Naar de SOQQ - klik hier!

 

Midcut -laarzen - Stijlvol het hele jaar door

Sommige sterren dragen hun midcut -laarzen het hele jaar door. Ze zijn gewoon stijlvol en kunnen worden gecombineerd van casual tot chic tot outfits. Bovendien bescherm je je voeten veel beter dan slippers of sneakers in een vochtig en koud weer. 

Onze comfortabele halfhoge laarzen zijn te vinden als klassieke Chelsea -laarzen, maar ook speelser met gespen en klinknagels. Kijk meteen naar alle laarzen, we hebben nog steeds een grote selectie op voorraad.

>> Bekijk nu alle op blote voeten laarzen voor vrouwen!

 

Aandelenbes

Onze Chelsea -boot in Wine Red ziet er gewoon verliefd uit. Je kunt ook eigen vermogen vinden in zwarte, bruine en andere versies. Een wangboot op blote voeten die er gewoon megaschick uitziet en zich niet comfortabeler kon voelen.

Barefoot Shoes-Use-Herbst-4

Naar het eigen vermogen - klik hier!

 

Qey West Cognac

Onze Qey West Cognac toont je dorst naar avontuur. Met zijn giraffe -look is hij een megastylische oogstadder die perfect in de herfst past door zijn bruine toon. Vind je het leuker discreet? Kijk dan naar Qey West Black!

Barefoot schoenen-gebruik-HERBST-10

NAAR DE QEY - Klik hier!

 

Qlare zwart

Een zwarte blote voetenboot werkt gewoon altijd. Onze Qlare heeft echter een heel speciaal charisma door de klinknagels achterin. Liefde is onvermijdelijk!

Barefoot Shoes-use-Herbst-9

Naar de Qlare - klik hier!

 

Quakertown Black

Onze Quacertown doet denken aan een zachte slangenhuid, een boot op blote voeten die extravagant en nobel is. Als je goed kijkt, heeft het zelfs een hiel en lijkt het daarom bijzonder elegant. Maar maak je geen zorgen, de verkoop wordt alleen van buitenaf aangegeven. Natuurlijk hebben onze blote voetenzolen nooit explosief, ze zijn absoluut plat van de hiel tot de tenen.

Barefoot Shoes-use-Herbst-10

Naar de Quarertown - klik hier!

  

Qlance zwart goud

Qlance brengt Rock'n Roll in je leven. De klinknagels en gespen zijn de eye -catcher bij uitstek. Trouwens, je zult niet alleen de comfortabele Barefoot -boot vinden met gouden decoraties, maar ook in de zilveren versie!

Op blote voeten schoenen-gebruik-herbst-12

To Qlance - Klik hier!

 

Zakelijke laarzen voor mannen - de elegante overgangsschoenen 

Soms moet het een beetje liefhebber of formeler zijn. Onze zakelijke laarzen zijn de perfecte keuze voor pakbroeken of chique jeans. 

Bent u op zoek naar een klassieke zakelijke schoen? Geen probleem, we hebben gegarandeerd uw comfortabele pakschoen in de winkel. Kijk eens.

>> Bekijk nu alle op blote voeten zakenschoenen voor mannen!

 

Arq zwart

Op blote voeten schoenen-gebruik-herbst-1

Naar de ARQ - klik hier!

 

Duqe Vegan Antique Brown

Barefoot Shoes-Use-Herbst-4

To Duqe - Klik hier!

 

Equity Black

Equity Black

Naar het eigen vermogen - klik hier!

 

Als het weer niet weer kan kiezen tussen zomer en herfst, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Onder onze blote voeten schoenen vindt u uw comfortabele en stijlvolle metgezel voor elke temperatuur. Met ZAQQ De herfst zal zelfs gouden zijn!

Voel je vrij, fee ZAQQ.

 

Terug naar blog
1 van 3