Dag zomer, hallo herfst in barefootsneakerlaarzen

Tschüss Sommer, Hallo Herbst in Sneakerboots-Barfußschuhen

Sneaker -laarzen gaan altijd, maar vooral goed in de herfst. Ze geven je een dynamisch, modern uiterlijk en zijn gewoon ongelooflijk comfortabel. 

Sneaker laarzen van elegant naar casual

Of het nu minimalistisch, helder, elegant of casual is - onder onze ZAQQ's zul je gegarandeerd de sneakerboot vinden die perfect bij je past. Waar wacht je nog op?

Voel je vrij, voel je ZAQQ. 

 

Sneaker laarzen op blote voeten schoenen 

Qore: eenvoudige en moderne elegantie

Deze sneakerboot maakt indruk op zijn eenvoudige en moderne elegantie.

Door twee lederentypen van hoge kwaliteit te gebruiken, namelijk glad leer in de voorkant en suede achterin, ziet de sneaker er ondanks zijn aangename breed uit.

Met zijn sportieve sneakerszool ziet u er altijd cool en dynamisch uit in Qore, zelfs als u het naar elegante kleding draagt.

>> QORE << 

 

Sneaker laarzen vrouwen op blote voeten schoenen  

Luqq: de opvallende sneakerboot

Met zijn felle kleuren brengt onze Luqq je gewoon altijd in een goed humeur.

Deze sneakerboot maakt elke outfit een oogstadder. Je kunt het naar de jeans dragen, maar het ziet er ook prachtig uit voor de brutale minirok.

Met zijn functionele eigenschappen heb je altijd een absoluut zelfverzekerde wandeling voor de perfecte uitstraling.

Luqq is de perfecte Sneka -boot voor iedereen die licht door het leven wil gaan en in een goed humeur.

>> Luqq << 

 

Sneaker Boots Winter Brown 

Quintic: The Popular Classic

Met zijn klassieke ontwerp is Quintic een van onze bestsellers. Geen wonder, omdat het past van elegant tot sportief naar alle outfits. 

Met zijn niet -slip buitenzool kun je hem zelfs naar de volgende wandeltocht dragen en jezelf presenteren vanaf je stijlvolle site.

U kunt het vinden van verschillende materialen (inclusief veganist), in verschillende kleuren en met en zonder brogings. De warme varianten zijn ook beschikbaar voor de winter.

>> Quintic <<  

 

Sneaker laarzen mannen 

Snaq: de coole high top sneaker

Wilt u een hoge snaler in de trendy retro-look? 

We creëren het vintage effect van onze Snaq met het fijn geschuurde, donkerbruine Nappa -leer en de heldere binnenvoering, die is uitgeschakeld. Vanwege de witte buitenzool met subtiel ZAQQ-Logo De schoen ziet er absoluut modern uit.

Wil je een stijlvolle look die tegelijkertijd Megacool is? Dan heb je snaq nodig!

>> snaq <<  

 

Sneaker laarzen elegante vrouwen 

Yorq: Uw elegante kanten boot

Met Yorq heb je ook een comfortabele metgezel voor het kantoor in de herfst. Vanwege het slimme ontwerp in combinatie met onze enige zakelijke zool, is deze sneakerboot elegant.

Yorq past eenvoudigweg alle stijlen en kleuren. Je beslist zelf of je hem een ​​elegante of casual stijl geeft. Yorq kan zeker allebei!

>> yorq <<  

 

Elegante sneakerlaarzen mannen 

Qorby: A Dream of Lace -Up Boat

Qorby is een droom van kant -up boot die je gewoon in de herfst moet hebben!

De halve blote voetschoen is gemaakt van delicaat leer die er niet alleen nobel uitziet, maar ook absoluut aangenaam is en zich perfect aan je voeten aanpast.

Of het nu op kantoor is, een wandeling door de stad of voor een uitgebreide wandeling - met Qorby ben je op absoluut comfortabele en elegante zolen.

>> Qorby <<  

Terug naar blog
1 van 3