Coole herfsttrends 2021 met barefootschoenen

Coole Herbsttrends 2021 mit Barfußschuhen

Het is eindelijk herfst! Nu is het tijd om de warmere kleding uit de kast te halen en je voor te bereiden op de koelere dagen. Comfort staat dit jaar centraal en de trends zijn perfect te combineren met onze barefootschoenen.

Voor de herfst blijven de Pantone trendkleuren Illuminating Yellow en Ultimate Grey onverminderd populair. Daarnaast mogen beige, roze, donkergroen, blauwgrijs en bordeauxrood niet ontbreken in je outfits. 

 

Herfsttrend 1: Chique combinaties met hoodies

Iedereen heeft toch een hoodie in de kast. Ongelooflijk comfortabel thuis of voor een rondje joggen in het park zijn ze gewoon perfect. Maar wat dacht je van een hoodie voor een kantoorlook? Niet mogelijk? Dat is het wel!

Combineer je hoodie gewoon met elegantere kleding en stijlvolle schoenen. Dan oogt de hele outfit nog steeds casual, maar is tegelijkertijd absoluut geschikt voor op kantoor als je geen strikte business dresscode hoeft te volgen.

Lichtgekleurde hoodies in wit of beige zien er over het algemeen wat chiquer uit. Als je er een blazer overheen draagt, kan er niets misgaan. Je kunt het beste kiezen voor een oversized blazer. Deze moet minimaal een maat groter zijn, omdat je er je warme hoodie onder draagt.

Als je op zoek bent naar iets chiquer, combineer hem dan met een bijpassende rok of een elegante stoffen broek en kies er stijlvolle schoenen bij.

Ons businessmodel IQON is perfect voor deze look. Maar ook onze ATTRAQT barefootlaarzen zijn geschikt.

 

Herfsttrend 2: Bootcut jeans

Dit jaar hebben flared jeans een ware revival beleefd. Beroemdheden geven het voorbeeld en combineren ze met casual sneakers. Of je nu uitlopende pijpen of iets subtielers wilt, een bootcut jeans ziet er geweldig uit. Als je de jeans tot aan de grond draagt, verlengen ze zelfs optisch je been.

Door de flare zijn de schoenen meestal alleen aan de bovenkant zichtbaar. Daar moet je op letten en een ZAQQ barefootschoen kiezen die aan de voorkant is voorzien van het materiaal en de kleur die perfect bij jouw look passen. Je kunt echt uitpakken met felle kleuren en zo een extra accent toevoegen, maar je kunt ook kiezen voor een heel onopvallende barefootschoen – helemaal zoals jij het wilt.

 

Herfsttrend 3: Opvallende kragen

Kragen? Ja, dat klopt, Peter Pan-kragen zijn deze herfst helemaal in. Of het nu op een jurk of een blouse is, de kraag kan niet opvallend genoeg zijn.

Als je kiest voor een blouse met een Peter Pan-kraag kan er gemakkelijk een jongensachtige look ontstaan. Wij raden daarom vrouwelijke barefootschoenen aan. Onze loafers of ballerina’s zijn de beste keuze.

Als je een jurk aantrekt, hangt het allemaal af van de snit. Ook te combineren met barefootsneakers. Maar met vrouwelijke barefootschoenen zoals hierboven vermeld, kan het nooit fout gaan!

 

Herfsttrend 4: Coole shackets

Comfortabel is helemaal in en deze herfst heb je zeker een geruit overhemd nodig. Je kunt hem op warmere dagen als jas dragen en kiezen voor een oversized exemplaar. Als je het liever wat strakker hebt, dan kun je de shacket ook sexy dragen. Kies een nauwsluitende en stop hem in je broek of rok. Je kunt hem ook iets verder openknopen om meer decolleté te laten zien.

Shackets passen het beste bij stoere barefootlaarzen. Wat dacht je van onze QEY WEST?

 

Herfsttrend 5: Nepbont en donzige barefootlaarzen

Nepbont is ook in de herfst van 2021 helemaal in de mode. Of het nu de hele jas is of alleen de kraag, tops of accessoires zoals een tas, nepbont mag niet ontbreken.

Als je deze look ook op je voeten wilt voortzetten, moet je onze modellen HUQ, HYGGELIG en TORQ kennen.

 

Herfsttrend 6: Breisels

Of het nu zelfgebreid is of een duur designerstuk, gebreide mode is dit seizoen gewoon een must. Je hebt een vrije keuze in kleuren en vormen. Felle accenten en opvallende patronen of meer gedempte kleuren en vormen – je vindt ze allebei in overvloed.

Een gebreide jurk kun je perfect combineren met laarzen. Onze QYLIE zal je op zonnige herfstdagen verrassen. Als je je voeten warm wilt omhullen, heb je onze modellen QATCH en ATTRAQT nodig.

 

Herfsttrend 7: Lederlooks

Vooral gladde lederlooks zijn trendy dit najaar. Je kunt kiezen voor tops, broeken of rokken met leren inzetstukken of hele items van leer. Of je voor echt leer of vegan kunstleer gaat, hangt af van je persoonlijke voorkeur.

Welke barefootschoenen passen bij lederlooks? Natuurlijk die, die mooi glanzen en op leer lijken. We hebben zowel vegan materialen als schoenen van nappaleer die perfect bij deze looks passen.

 

Of het nu een gloednieuwe ZAQQ is of die van vorig jaar, met onze barefootschoenen koop je een kwaliteitsproduct dat nauwkeurig met de hand is vervaardigd en dat vele seizoenen meegaat.

Met een ZAQQ ben je niet alleen in de herfst perfect gestyled, maar doe je ook iets goeds voor je voeten.

Feel free, feel ZAQQ.

Terug naar blog
1 van 3