Barefootschoen of Businessschoen?

Barfußschuh oder Business-Schuh?

Ken je het probleem? Je hebt een belangrijke afspraak, je outfit ligt klaar, maar je oncomfortabele businessschoenen verpesten nu al je goede humeur?

Barefootschoenen of businessschoenen?

Waarom zou je oncomfortabele schoenen aantrekken als je kunt kiezen voor een comfortabele metgezel? Met onze ZAQQ barefootschoenen loop je er bij elke gelegenheid comfortabel en stijlvol bij.

Voel je vrij, voel ZAQQ.

 

Oxford blotevoetschoenen pakschoenen heren zwart

 

De Oxford kostuumschoen

Comfortabeler dan met APEQ kun je in het zakelijke leven niet onderweg zijn! Deze Oxford schoen combineert klassieke elegantie met het ongeëvenaarde comfort van een barefootschoen.

Gemaakt van het fijnste zwarte kalfsleer, biedt APEQ Black niet alleen een tijdloze look, maar ook een natuurlijke bewegingsvrijheid en ademend vermogen die je voeten tijdens eens stressvolle dag nodig hebben.

Iedereen die in stijl zaken wil doen, moet onze APEQ hebben!

>> APEQ <<

 

bruine derby-pakschoenen op blote voeten

De Derby kostuumschoen

BRIQ is de klassieke Derby kostuumschoen voor de moderne man die geen compromis wil sluiten tussen stijl en comfort.

Deze business casual schoen biedt je voeten natuurlijke bewegingsvrijheid, ademend vermogen en een perfecte pasvorm.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met of zonder broguings, past BRIQ zich aan elke gelegenheid en stijl aan.

BRIQ is de ideale metgezel voor mannen die waarde hechten aan zowel hun uiterlijk als het welzijn van hun voeten.

>> BRIQ <<

 

Zakelijke ballerina blotevoetschoenen voor dames

De veelzijdige ballerina

Stijl is jouw topprioriteit? Maar je wilt niet op comfort inleveren? Dan is onze TWIST precies wat je zoekt! Met zijn superflexibele zool kun je hem zelfs oprollen en in je handtas stoppen zodat je altijd een comfortabel paar schoenen bij je hebt.

Of het nu voor een ontspannen wandeling in het park is, voor op kantoor of voor speciale gelegenheden – de TWIST ballerina’s zijn met hun 24 verschillende designs zo veelzijdig dat ze geschikt zijn voor elke gelegenheid.

>> TWIST <<

 

Derby blotevoetenschoenen dames grijs

Lage schoen in Derby-design

IQON is de lage schoen voor dames die het klassieke Derby-design opnieuw interpreteert en combineert met de lichtheid van een barefootschoen.

Of het nu gaat om chique suède of glanzend gladleer, effen zwart, elegant grijs of glanzend goud – IQON voegt altijd iets extra toe aan je outfit.

IQON is perfect voor de modebewuste vrouw die er stijlvol en comfortabel uit wil zien op kantoor, tijdens een wandeling door de stad of tijdens een etentje.

>> IQON <<

 

zwarte Monk blotevoetschoenen heren

De monk-kostuumschoen

MONQ is de perfecte keuze voor de moderne man die zowel op kantoor als bij speciale gelegenheden een goed figuur wil slaan zonder dat dit ten koste gaat van het natuurlijke loopgevoel.

Deze klassieke monk-schoenen zijn gemaakt van het fijnste kalfsleer en worden gekenmerkt door hun opvallende gespen en elegante, tijdloze look.

Met MONQ geniet je niet alleen van een stijlvolle uitstraling, maar ook van ongeëvenaard comfort, bewegingsvrijheid en ademend vermogen.

>> BUSINESS HEREN <<

 

Mocassin blotevoetenschoen blauw

De coole mocassin

Een lange werkdag, de ene vergadering na de andere, een afspraakje ’s avonds – FLIQ kan het allemaal en laat jou op je best stralen. Met zijn superzachte en flexibele materiaal en antislipzool zal hij je nooit in de steek laten.

FLIQ Blue is je perfecte metgezel voor alle dagen waarop je een comfortabele schoen wilt dragen die zich onderscheidt van de massa.

Als je het wat eenvoudiger wil, vind je FLIQ ook in het zwart.

>> FLIQ <<

 

Loafer blote voeten schoenen dames

De elegante loafer 

QERP is jouw vrouwelijke loafer die comfort en stijl perfect combineert. De instapschoen is flexibel, duurzaam en slipvast. En daarbij zien ze er ook nog eens ontzettend chic uit!

Deze loafers zijn de perfecte keuze voor dagelijks gebruik, op kantoor of zelfs voor elegantere gelegenheden waarbij je er stijlvol en toch comfortabel uit wilt zien.

Met QERP aan je voeten combineer je moeiteloos modebewustzijn met de behoefte aan gezonde en gelukkige voeten, waar de dag je ook brengt.

>> LOAFERS <<

 

Loafer blotevoetenschoenen dames goud

De glamoureuze loafer

Op zoek naar pure glamour? Dan is QOSMO Champagne de perfecte keuze voor jou! Een supervrouwelijke barefootschoen die niet stijlvoller kan zijn.

Aan de buitenkant ziet onze QOSMO er uit als een verfijnde loafer. Maar zoals we allemaal weten, gaat het ook om de innerlijke waarden en die zijn een onverslaanbaar argument! De barefootloafer is waanzinnig zacht en flexibel en vormt zich perfect naar de contouren van je voet.

>> QOSMO <<

 

Zakelijke laarzen op blote voeten schoenen heren

De business boot

Geïnspireerd door de klassieke Engelse George boot hebben we met onze DUQE een schoen ontwikkeld die niet comfortabeler en eleganter kan zijn!

Deze business boots zijn verkrijgbaar in elegant gladleer in bruin of zwart, maar ook in een vegan hoogglansoptie.

DUQE is de ideale keuze voor de moderne man die geen concessies doet op het gebied van mode en voetgezondheid.

>> DUQE <<

 

comfortabele pakschoenen op blote voeten

De casual kostuumschoen

Comfortabeler dan met PEAQ wordt het niet!

Deze barefootschoen biedt je nog meer ruimte voor de tenen dan de andere modellen en is daarom niet gemaakt met onze businesszool met de duidelijk zichtbare hak, maar met onze populaire ZAQQ ONE zool, die je van veel sneakers kent.

 Als je van formeel houdt maar je niet aan een strikte business dresscode hoeft te houden, dan kun je met PEAQ niet alleen schitteren op het werk, maar wil je ook in je vrije tijd deze comfortabele barefootschoen niet missen.

>> PEAQ <<

Terug naar blog
1 van 3