Barefootschoenen die moet je hebben in de herfst

Barfußschuhe, die Du im Herbst haben musst

Het voelt nog steeds alsof de zomer nooit zal eindigen. Toch wordt het nu hoog tijd om je voor te bereiden op de koelere dagen van het jaar, want het zal niet lang meer duren voordat we naar warmere kleding en schoenen moeten grijpen. Voor de overgang kunnen we ons troosten met loafers, ballerina’s en sneakers tot het tijd is voor de warmere barefootschoenen.

Wij hebben goed nieuws voor je. In de modewereld wordt steeds meer waarde gehecht aan comfort, en daarom zijn platte schoenen in de herfst van 2020 bijzonder populair. Je sandalen en slippers kun je nu opbergen. Maar geen zorgen, met onze comfortabele barefootschoenen kan de herfst komen en we kijken ernaar uit!

Wij laten je de herfsttrends zien voor ballerina’s, sneakers, enkellaarzen en laarzen. Gegarandeerd dat je niet kunt wachten op de koelere dagen om je stijlvolle barefootschoenen aan te trekken.

Loafers, mocassins en ballerina’s: vrouwelijke barefootschoenen voor warmere herfstdagen

Loafers en ballerina’s zijn een musthave voor iedere vrouw. Draag ze blootsvoets met een rok en jeans op warme dagen en met een panty op koelere dagen. Zo kun je de instapschoenen meerdere maanden met plezier dragen en zie je er altijd bijzonder vrouwelijk uit. Ze zijn ook perfect voor op reis, omdat ze weinig ruimte innemen in je koffer. Trek je sneakers of laarzen aan tijdens het reizen en stop je mocassins of ballerina’s in je bagage. Zo heb je voor elke gelegenheid je comfortabele barefootschoenen bij je.

QERP Black

Onze QERP Black mocassin is de superster voor de herfst. Een instapper kan niet stijlvoller of vrouwelijker zijn. De eigenschappen van de barefootschoen maken hem tot de meest comfortabele metgezel, hij is gewoonweg onverslaanbaar. QERP Black is chic met de decoratieve strik, maar toch subtiel genoeg om bij alle outfits te passen. Draag hem bij elke rok, pak of jeans – hij voegt altijd een vleugje elegantie toe aan je look.

QERP Black – klik hier!

QARMA

En als je slechts één paar schoenen wilt hebben, moet het een eenvoudige, zwarte ballerina zijn die gewoon bij alles past. Je kunt hem dragen met een jeans, met een rok, met een pak en zelfs met een joggingbroek. Wij raden onze QARMA Black aan. Deze barefootschoen biedt jarenlang comfort en kun je bij vrijwel elke gelegenheid dragen.

QARMA Black – klik hier!


Wil je het wat speelser? In onze shop vind je zeker comfortabele barefootballerina’s in andere kleuren en vormen. Neem nu meteen een kijkje!

>> Alle barefootballerina’s – klik hier!

Barefootlaarzen – een must in de herfst

Iedereen zou in zijn schoenenkast een laars moeten hebben die er netjes en vrouwelijk uitziet. Je ballerina’s kun je vervangen door laarzen als het te koud wordt voor een open barefootschoen. We stellen je hier de laarzen voor die bijzonder trendy zijn in de herfst.

Naast lange jassen, trenchcoats en gebreide kleding, horen laarzen in allerlei uitvoeringen bij de herfst. Met onze platte barefootlaarzen ben je helemaal trendy. Dit jaar voeren opvallende modellen met gespen en studs evenals veterlaarzen de boventoon. Maar ook laarzen met brogues zijn bijzonder populair.

Uiteraard mogen de klassiekers dit najaar ook niet ontbreken; ze zullen waarschijnlijk nooit uit de mode raken. Denk hierbij aan de effen enkelhoge modellen, maar ook aan de kniehoge laarzen. Ze zien er bijzonder sexy uit en kunnen prachtig gecombineerd worden met vrouwelijke outfits.

Chelsea boots – al tientallen jaren de populairste laarzen in de herfst

De Chelsea boot werd al in de jaren zestig populair. Iedereen droeg ze, maar vooral de Beatles maakten ze beroemd. De elastische inzetstukken aan beide zijkanten geven deze enkelhoge laarzen hun typische look, maar zorgen er ook voor dat je ze gemakkelijk aan kunt trekken.
Dit najaar zijn vooral de zwarte en bruine Chelsea boots met of zonder brogues populair. Ook zijn patronen geïnspireerd op dierenhuiden erg gewild! Onze barefoot Chelsea boots zullen je inspireren en je zult ze met veel plezier dragen van de herfst tot de lente.

 

EQUITY Black

De klassieker onder onze barefoot Chelsea boots is onze EQUITY Black. Door zijn eenvoudige ontwerp is het al lang een favoriet en vaak uitverkocht. Binnenkort komen er weer nieuwe maten op voorraad en dan is het tijd dat je er snel bij bent voordat hij weer uitverkocht is.


Onze EQUITY is niet alleen verkrijgbaar in het zwart, maar ook in andere kleuren, materialen en met brogues. Wij zijn er zeker van dat jouw comfortabele barefoot Chelsea boot er tussen zit. Bekijk nu alle modellen:

EQUITY Black – klik hier!

SPARQLE Shine Velours Black

SPARQLE Shine doet zijn naam echt eer aan. Dankzij de edelstenen schittert de Chelsea boot tussen de massa. SPARQLE is jouw sprankelende Chelsea boot die indruk op je zal maken.

SPARQLE Shine – klik hier!

QEY WEST Cognac

Wil je je wilde kant laten zien? Dan is onze QEY WEST Cognac precies de juiste barefootschoen voor de herfst. Met zijn giraffelook en herfstkleur trek je met deze laars zeker alle aandacht.

QEY WEST Cognac – klik hier!

Motorlaarzen – barefootschoenen kunnen er ook stoer uitzien

Houd je van een stoere uitstraling en wil je dat je barefootschoen opvalt? Bekijk dan zeker eens onze barefootschoenen in de stijl van motorlaarzen. Versierd met studs en gespen steel je daarmee overal de show!

 

QLANCE Gold & Silver

Of je nu voor goud of zilver kiest, met deze laars zit je altijd goed. Hij straalt zelfvertrouwen uit – met QLANCE rock jij de herfst!

QLANCE Gold & Silver – klik hier!

Veterlaarzen – de casual barefootschoenen voor de herfst

In de jaren 90 liep iedereen die er stoer uit wilde zien rond met veterlaarzen van een bepaald merk. Linda Perry van 4 Non Blondes stond nooit op het podium zonder haar laarzen. Zelfs vandaag de dag zijn veterlaarzen gewoon onderdeel van elke casual vrijetijdslook. Heb je er nog geen? Dan wordt het toch echt tijd!

QUINTIC Brogue Cognac
Als we naar onze QUINTIC kijken, komt er steeds een zin van Nancy Sinatra in ons op: “These boots are made for walking, and that’s just what they’ll do”. Cooler, zelfverzekerder of comfortabeler wordt het niet dan met deze veterlaars!

QUINTIC Brogue Cognac – klik hier!

QICE Blue

Waarom altijd leer? Merinowol is het ideale materiaal in de herfst: heerlijk ademend en zelfs temperatuurregulerend! Onze QICE veterlaarzen zijn er niet alleen in merinowol, maar ook in vegan varianten. Bekijk nu meteen alle modellen!

QICE – klik hier!


PARQER Brown

PARQER Brown is onze gloednieuwe bestseller. Nog nooit was een barefootschoen zo snel uitverkocht kort nadat hij in de shop verscheen. Met de veters en de antieke uitstraling van het leer ziet de barefootschoen er bovendien mega casual uit. Er worden al nieuwe maten aangevuld, dus houd je ogen open en grijp snel toe zodra ze weer beschikbaar zijn.

PARQER Brown – klik hier!

Wij weten zeker dat jij net zo uitkijkt naar de herfst als wij. Met onze stijlvolle barefootschoenen missen we de zomer niet. We zijn blij om onze barefootsandalen te kunnen ruilen voor warmere herfstmodellen.

Feel free, feel ZAQQ.

Terug naar blog
1 van 3