Actief de zomer door met QUIQ barefootschoenen

Wandern ZAQQ Barfußschuhe

In de ZAQQ shop vind je voor elk weer de juiste barefootschoen. Voor de zomer hebben we niet alleen sandalen, maar ook wandelschoenen die bijzonder luchtig zijn. Met ons model QUIQ is een lange wandeling ook bij hoge temperaturen echt leuk.

Met zijn flexibele mesh-stof is deze barefootschoen bijzonder zacht en past hij zich perfect aan elke voetvorm aan. De strepen, die bij de gekleurde modellen van leer en bij de zwarte uitvoering van vegan materiaal zijn gemaakt, zorgen voor stabiliteit. Met onze outdoorzool heb je de beste bescherming op ruig terrein en goede grip om veilig over alle ondergronden te lopen.

Nu is het alleen nog maar een kwestie van je ZAQQ’s ook daadwerkelijk aan te trekken en te gaan wandelen, want zelfs midden in de zomer is het leuk met het juiste schoeisel actief bezig te zijn.

ZAQQ outdoor schoenen op blote voeten QUIQ


Ben je altijd heel gemotiveerd, of behoor je eerder tot degenen die eerst hun innerlijke demonen moeten overwinnen voordat ze aan sportieve activiteiten beginnen?

Misschien is het te koud, te warm, te winderig of te nat? Ben je moe of heb je te veel te doen? Dit is het moment om je innerlijke demon voor de gek te houden. Want wie eerlijk is tegen zichzelf, kan excuses en geldige redenen goed van elkaar onderscheiden.

ZAQQ schoenen op blote voeten wandelen QUIQ


Er zijn inderdaad goede redenen om sportactiviteiten te vermijden. Als je bijvoorbeeld ziek bent, moet je je lichaam rust gunnen en liever een stapje terug doen. Een ontspannen stretchsessie kan echter zeker bijdragen aan een sneller herstel. Luister echter altijd naar je eigen lichaam als je ziek bent, om het niet te overbelasten!

ZAQQ blotevoetenschoenen QUIQ wandelschoenen


Vaak zijn er echter geen geldige redenen om niet te sporten, maar luie excuses. Voordat je innerlijke demon wint, moet je jezelf dus altijd afvragen of je een echte reden hebt om je activiteiten te laten versloffen, of dat het slechts excuses zijn. Als je eerlijk bent tegen jezelf, kun je jezelf ook motiveren! Want dan bestaat er geen te koud, te warm, te winderig, te moe of te weinig tijd meer.

Waar een wil is, is een weg! 

 

En dan is het tijd om je ZAQQ barefootschoenen aan te trekken en de natuur in te trekken! En dan maakt het niet uit of je gewoon een korte wandeling maakt of een lange wandeltocht. Het is veel belangrijker dat je je innerlijke demon hebt overwonnen.

Alle begin is moeilijk! Maar als je regelmatig sport, zul je het op een gegeven moment niet meer vermoeiend vinden. Integendeel, je ontwikkelt een prettige routine die goed is voor lichaam en geest. Lichaamsbeweging in het dagelijks leven is dan geen uitdaging meer, maar iets dat er gewoon bij hoort, zonder dat je er veel over hoeft na te denken of jezelf hoeft te motiveren.

ZAQQ QUIQ schoenen op blote voeten wandelen



Klinkt het te mooi om waar te zijn? Waarom probeer je het niet zelf uit en probeer je nieuwe trainingsroutines minimaal een maand vol te houden.

Je kunt het beste elke dag een vast tijdstip inplannen. Het maakt niet uit of het 15 minuten of 2 uur is, het belangrijkste is dat je het volhoudt en de trainingsroutine niet afbreekt. Zet je ZAQQ barefootschoenen de avond ervoor maar alvast klaar. Eén blik is genoeg om je eraan te herinneren en het comfort van je QUIQ’s zal je vanzelf motiveren om ze aan te trekken en te gaan lopen.

Waar wacht je nog op??

 

Feel free, feel ZAQQ.

Terug naar blog
1 van 3